reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Magdalenka jak czytam to aż mi się chce płakać :( okropnie współczuję i trzymam kciuki, żeby ten koszmar się dla Was szybko skończył.

[emoji173]

reklama
mala ma przyklejony zbiorniczek na mocz, czekamy az zrobi siku i dopiero antybiotyk dostanie, strasznie przy wenflonie plakala troche grzebaly az sie udalo..

a ja padam na pysk zjadlam rano kanapke i tyle nie bylo ani czasu ani mozliwosci, czekam az mi moj dowiezie rzeczy dla mnie i malej i jakies jedzenie

przez chwile na laryngologii lezala tam byl elegancki przewijak i umywalka do mycia dziecka jak w szpitalu co rodzilam, jednak przeniesli ja na pediatrie a tu klops nic nie ma, juz dopytalam, ze przewijac mam na lozku jeszcze musze kogos zlapac jak umyc bo jest malenka umywalka do mycia rak i prysznic to ja nie wiem..

jeden plus dla mnie jest wygodne rozkladane lozko z fundacji ronalda mcdonalda

My też mieliśmy woreczek ale wczoraj się nie trzymał i łapaliśmy mocz na 3 próby do pojemniczka :p
My mamy przewijak komode i wannę. To w Poznaniu też czekałam za ciuchami i jedzeniem :-/
Pewnie jeszcze kilka razy będą zakładać wenflon bo długo chyba nie może być w jednym miejscu a i może przestać działać :-/

Kochane wiem co przerzywacie z tym wenflonem co prawda nie widzialam jak mojemu synowi zakladali ale tragedia dla mnie bylo ujzec wenflon i podloczona kroplowke do jego raczki:-( trzymajcie sie kochane jestescie dzielne u nas wenflon byl 7 dni w jednej raczce mial zalozona niedrapke zeby sobie nic nie zrobil z nim

Edit magdalena jestes z okolic Poznania?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry