reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
O kurde zaraz spróbuję piłkę! Akurat jest napompowana bo ćwiczylam przed porodem! Papercut próbowałam Twój sposób ale pomógł tylko na chwilę. Które krople na brzuszek można już dać 2 tygodniowemu dziecku?
[emoji173]
[emoji173]
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Wysłałam język niemowląt na naszego maila
sierpniowka
Aniolkowa super, dziękuję. Mały usypia przy szumie deszczu podczas jazdy autem na YouTube znalazłam [emoji23] już nie wiem czy to brzuch. Jeśli brzuch to by zasnąl?! Wczoraj tylko co go odłożyłam do łóżka wył i w końcu spał z nami, dziś boję się go dotknąć żeby znów się nie zaczęlo. Ciężko ciężko.
[emoji173]
[emoji173]
sierpniowka
Może racja.. On bardzo mało śpi w dzień, też trochę mnie to martwi. Takie maleństwo powinno więcej myślę.. No nic. Śpi, ja też idę w takim razie! Dziękuję papercut za wsparcie! [emoji8]
[emoji173]
[emoji173]
aniab38
aniab ja z bialego jelenia sie na lovele do bialego (lepszy sklad niz do kolorowych z tego co na srokao wyczytalam) przerzucilam i jestem zadowolona
w 2 tyg 900 niezle myslalam ze moje 1000 w miesiac to duzo
takie głupie pytanie a nic się nie dzieje jak kolorowe pierze się w płynie do białego ?
zjadał porcję i dalej ciumka piąstkę toż to serce się kroiło i dorabiałam mleczka :/
a teraz go mam oszukiwać wodą
sierpniowka zaraz ci zrobie fotki jezyka niemowlat moze cos ci to pomoze
ty tu polecałaś wcześniej i kupiłam na OLX używaną, czekam aż przyjdzie, ciekawe tylko czy będzie czas czytać
reklama
papercut
ta lovela jest pod srodki do prania, czy proszki do prania cos w tym stylu bo to w ogolnym zestawieniu jest
ja przeczytalam w 2 dni, jak mala byla przy cycku czytalam
co do prania nie wiem, chyba nic sie nie dzieje przynajmniej nie zauwazylam
sierpniowka nie ma sprawy
ja przeczytalam w 2 dni, jak mala byla przy cycku czytalam
co do prania nie wiem, chyba nic sie nie dzieje przynajmniej nie zauwazylam
sierpniowka nie ma sprawy