reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

dominika a ja z braku pilki jak juz nie mam sily siadam na brzegu lozka i skacze tylkiem tez sprezynuje troche, ale masz racje trzeba kupic nie pomyslalam o tym

reklama
O kurde zaraz spróbuję piłkę! Akurat jest napompowana bo ćwiczylam przed porodem! Papercut próbowałam Twój sposób ale pomógł tylko na chwilę. Które krople na brzuszek można już dać 2 tygodniowemu dziecku?

[emoji173]

Aniolkowa super, dziękuję. Mały usypia przy szumie deszczu podczas jazdy autem na YouTube znalazłam [emoji23] już nie wiem czy to brzuch. Jeśli brzuch to by zasnąl?! Wczoraj tylko co go odłożyłam do łóżka wył i w końcu spał z nami, dziś boję się go dotknąć żeby znów się nie zaczęlo. Ciężko ciężko.

[emoji173]

Może racja.. On bardzo mało śpi w dzień, też trochę mnie to martwi. Takie maleństwo powinno więcej myślę.. No nic. Śpi, ja też idę w takim razie! Dziękuję papercut za wsparcie! [emoji8]

[emoji173]

aniab ja z bialego jelenia sie na lovele do bialego (lepszy sklad niz do kolorowych z tego co na srokao wyczytalam) przerzucilam i jestem zadowolona

w 2 tyg 900 niezle myslalam ze moje 1000 w miesiac to duzo :D

takie głupie pytanie ;) a nic się nie dzieje jak kolorowe pierze się w płynie do białego :p ?

zjadał porcję i dalej ciumka piąstkę toż to serce się kroiło i dorabiałam mleczka :/
a teraz go mam oszukiwać wodą ;)

sierpniowka zaraz ci zrobie fotki jezyka niemowlat moze cos ci to pomoze

ty tu polecałaś wcześniej i kupiłam na OLX używaną, czekam aż przyjdzie, ciekawe tylko czy będzie czas czytać :p

co do bloga sroki, jak wyszukać analizę jakiegoś produktu co mnie interesuje ?
wpisałam np. Lovela w wyszukiwarkę na stronie i nie wyszukało ...
hmm..

reklama
ta lovela jest pod srodki do prania, czy proszki do prania cos w tym stylu bo to w ogolnym zestawieniu jest

ja przeczytalam w 2 dni, jak mala byla przy cycku czytalam :D

co do prania nie wiem, chyba nic sie nie dzieje przynajmniej nie zauwazylam

sierpniowka nie ma sprawy :)

Do góry