reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

aniab ja z bialego jelenia sie na lovele do bialego (lepszy sklad niz do kolorowych z tego co na srokao wyczytalam) przerzucilam i jestem zadowolona

w 2 tyg 900 niezle myslalam ze moje 1000 w miesiac to duzo :D

reklama
pierwsze to glowka, drugie oczy, reszte da sie rozczytac chyba, ucielo mi troche

Załączniki

• 1473971069480.jpg
    1473971069480.jpg
    75,7 KB · Wyświetleń: 81
  • 1473971087257.jpg
    1473971087257.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 100
Mi położna zabroniła używać kosmetyków do kąpieli. Kąpiemy w samej wodzie i nie codziennie.
Mi mąż też sporo pomaga wieczorami. Mąż zazwyczaj późno chodzi spać wiec siedzi z małym do 3 nad ranem i potem przynosi mi go do góry i sam idzie spać na dół. W tym czasie go karmi raz butelką o kanguruje. Także ja się coś tam wyspie w tym czasie

Jeśli któraś z was chce to mam język niemowląt na pdf to mogę przesłać na maila

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

sierpniowka u mnie dziala trzymanie na ramieniu jak do odbicia stojac i uginanie lekko nog i prostowanie ze dziecko jest jakby bujane gora-dol, ta czynnosc zagina czasoprzestrzen, wydaje sie, ze robisz to conajmniej 15 min patrzysz a minely 3 :D to jedyne przy czym moja przestaje sie drzec jesli chodzi o bol brzucha, tak to nogi tak napina ze zaden rowerek nie wchodzi w gre, kladzenie na brzuchu powoduje jeszcze glosniejsze wrzaski, tak samo jak usiluje brzuch masowac

reklama
Dośka - witaj.

Aniollkowa - też bym prosiła o ten język niemowląt. Też miałam kiedyś pdf ale teraz nie wiem czy znajdę...

Paper- ja polecam w takim razie dużą piłkę gimnastyczna - siada sie na niej z dzieckiem, piłka sprężynuje i łatwiej kołysać dziecko niż chodząc, mniej sie człowiek męczy. Odkryliśmy to z m jak najstarszy miał kolki.

Aniab38- ja polecam proszek i płyn "dzidziuś" szczególnie biały dobrze dopiera kupy.

Zdrówka dla wszystkich zakatarzonych!

Do góry