reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Wiecie to teoretycznie śmieszne nie miało być. Ja nie widzę blizny bo mam tak obwisly wlbrzuch który Ju nigdy nie będzie normalny chyba ze go zoperuje.

Mój Igi od wczoraj marudny. Ciągle chce obok mnie. Śpi i jak tylko odejdę kawałek np siku to zaraz piszczy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka no moja Wiki wczoraj tak miala nie moglam nic w domu zrobic az sie zdziwilam bo to nie podobne do niej ale pociesze cie szybko jej przeszlo moze u Was tez tak bd :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut mój się ciągle uśmiecha oczywiście wiem, że to mimika bo jeest za wcześnie na uśmiech ale jest to piękne [emoji1] niunia ja nie odciagam bo nie mam takiej potrzeby a nie chce więcej pokarmu. Chyba od razu po karmieniu się odciaga.

[emoji173]

Basia ja nie widzę ale widzi mąż i położna. Rane mam już wygojona.

Paper możliwe ze skok bo to 5 tydzień ale myślałam że wcześniej miał. A uśmiechał się tylko 3 razy świadomie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

niunia - ja mam ten laktator avent elektryczny.
moja siositra kdyś wygrała w konkursie. jest super. prosty w obsłudze I szybko ściąga.
ja ściągałam z "pustej" piersi. tzn. dziecko z niej wcześniej jadło, druga miałam pełną, ale nie chciałam dziecku zabierać. a z tej niby pustej jeszcze ściągnęłam 100ml.

reklama
Moj sie juz usmiecha, potrafi w nocy lub rano jak pol przytomna czekam az zasnie, a on oczy jak 5 zl i sie cieszy :D nie da sie mamie na siebie wkurzyc nawet lekko :p wysle zaraz na maila mojego malego smieszka

Do góry