reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Niunia fajnie to napisz co o cwiczeniach lekarz powiedzial kiedy mozna tak juz na spokojnie.
Sierpniowka tez mam chyba kiepski dzien bo mała tez strasznie nieregularna w ogole wydaje mi sie ze jak na tak male dziecko to za mało spi. Od wczoraj marudna placzliwa ale to taki placz bardziej skrzeczenie marudzenie. Na skok za wczesnie bo ma 3tyg z brzuszkiem tez nie bo kupy i baki normalnie. Chyba tez bez humoru a ja przez to nerwowa..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas też i je, kupki i baczki så i nie wiem co mu dolega a on dopiero zasnął! Masakra.. Szybko jem coś, prysznic i spać bo padne..

[emoji173]

sierpniówka Twój przynajmniej zasnął :D mój wykapany nakarmiony porcją z butli ale cycem dopycha, przysypia przy nim i co go nie odłożę to marudzi i mlaska ze dalej chce...i tak zabawa nawet do 23 bywa. A potem wstaje ok 2:30 i znów nie ma spania do 4 lub nawet 5....a potem pobudka po 6 :D

A ja sie dzisiaj martwię bo mała spi cały dzien po szczepianiu. Zdecydowaliśmy sie na 6w1 gorączki narazie nie ma, dużo spi dzisiaj, budziłam ja na karmienie to słabo pila i troche pokrzyczala.. Martwię sie bo troche lejąca mi sie wydaje mam nadzieje ze wszystko przebiegnie dobrze. Sierpniowka moja w 3tyd tez miała kryzys i płakała bez powodu, potem jej przeszło i teraz regularnie sypia w miarę;-) wiec moze to taki przełom.. Jak mi przykro u pediatry było, ja mowię ze mała sie nie uśmiecha a ona w tym momencie dwa razy do lekarki sie uśmiechnęła tak świadomie nie przez przypadek. I niestety cały dzien chciałam wymusić chociaz jeden uśmiech od niej i lipa:-( chyba nie lubi mamuski

My dopiero 13 dni jutro ale może tak to jest.. Mój już wstał. Szumis się wyłączył i tragedia. Już mi go szkoda bo próbuje zasnąć, a widzę że się męczy :( jak tu pomoc tym dzieciaczkom.. A to dopiero początek zmagań

[emoji173]

Hej, dziewczyny, które miały już pierwszą miesiączkę, czy ona u Was wyglądała tak jak przed porodem? Ja nic długi czas nie miałam,a teraz coś się zaczęło, od 2 dni takie plamienie, dziś już trochę więcej, ale też to podchodzi pod nazwę plamienie jak dla mnie. Ostatnio jak była u mnie położna to stwierdziła, że jak zacznie się coś u mnie znów krwawić to to będzie miesiączka Od kilku dni pobolewał mnie brzuch właśnie jak na miesiączkę, ale żeby ona była taka niewielka?
U mnie było podobnie myślałam że dostałam okres i krwawienie się rozkręci a tu tylko niewielkie plamienia i to wszystko. Zobaczę co będzie dalej.

czyli możliwe że ok 3 tygodnia się troszkę synek ureguluje? ;)
tak się naczytałam i nasłuchałam o tych szczepionkach że sama .nie wiem ..co robić...boje się że szczepienie może się szpitalem skończyć przez te skutki uboczne..a z drugiej strony jak nie zaszczepię to też strach :(
Mój tygodniowy maluszek ważył dziś 4050 :D widzę że u niektórych dziciaczki dopiero po miesiącu osiągają te
4kg :p kolosa wyhodowałam w brzuchu :D

Mika- moj na 2 tygodnie ważył 4400 ;) urodził sie 4000, a jak wychodziliśmy ze szpitala miał 3700. .
Też czekam aż mi się trochę dziecko ureguluje .... i może będzie trochę więcej spał w dzień, bo na razie ma drzemki po 40 min. Ale chociaż w nocy dosc dobrze śpi.

reklama
chyba skok mamy, drze sie non stop, na rekach zle, odlozyc zle, karmic chwila ok potem zle, pionowo zle, przytulona zle, przewijac zle boze zwariuje juz mnie glowa od jej wrzaskow boli, zdrzemnelam sie godzinke po 9 rano jak moj ja na spacer zabral bo ledwo na oczy widzialam

Do góry