Asz ja karmie przez nakladki. Maly tez mnie pogryzl sutki bola niesamowicie. Mam malo pokarmu poki co wiec panie polozne mi go dokarmiaja w szpitalu. Mam nadzieje ze sie rozkreci wszystko. Z tymi nakladkami troche lepiej i raczej nie powinny zaburzac laktacji. Tak mi sie wydaje bo same polozne polecily mi zeby je kupic
reklama
niunia102
Fanka BB :)
Co do nakladek ja uzywalam przy córce jak mnie pogryzla i nie zabuzyly one laktacji ale jak moje sutki doszly do siebie mala nauczyla sie ladnie lapac to z nich zrezygnowalam
niunia102
Paper a co sie takiego dzieje ?
A moze niech maz sie chwile zajmie mala a ty na polgodzinny spacer :-) 10 glebokoch wdwchow i bedzie lepiej
A moze niech maz sie chwile zajmie mala a ty na polgodzinny spacer :-) 10 glebokoch wdwchow i bedzie lepiej
papercut
drze non stop chyba ze ma cycka w buzi od 6 rano, nawet na sekunde nie dala sie odlozyc, nawet przy podniesieniu do odbijania jest ryk, ledwo na 10min zniknelam zeby prysznic wziac.. co godzine zmieniam jej cycka juz myslalam, ze moze pokarmu za malo ale wkladki laktacyjne mokre wiec to nie to, od cycka odrywa sie krzyknac pare razy i zaraz jest kupa juz nie wiem jak jej pomoc
niunia102
Paper moja corka tez tak miala uratowala mnie herbatka koperkowa podawana przez tate tak zeby mala nie czula mojego zapachu no i smoczek przeciez ty sie kobieto wykonczysz
Może odciągaj i dawaj w butli aby trochę zapominala o cycku i jak przykladasz do piersi to zamieniaj na smoczek ja tak robiłam i się go nauczył. Wiem wiem że smoczek beee ale przy drugim dziecku już mam inne podejście ;-)
Ja młodemu już w szpitalu obgryzlam paznokcie bo nie miałam nożyczek hehe a w domu już tez obcinalam bo długie i się drapie.
Ja młodemu już w szpitalu obgryzlam paznokcie bo nie miałam nożyczek hehe a w domu już tez obcinalam bo długie i się drapie.
papercut
no juz jestem bliska zlamania sie jesli chodzi o smoczek, chcialam dotrwac do skonczonego miesiaca, juz skrocilam do 3 tyg czyli do konca sierpnia chociaz ale nie wiem czy wytrzymam do tej srody, z laktatorem mi nie szlo ale jutro sie przeprosze z nim i cos pokombinuje zeby odciagnac
niunia tak sie wlasnie zastanawialam znalazlam w rossmannie taka co od 2tyg zycia mozna podawac tylko sie troche boje bo niby przy kp sie nie dopaja, zwariowac mozna tyle wytycznych
niunia tak sie wlasnie zastanawialam znalazlam w rossmannie taka co od 2tyg zycia mozna podawac tylko sie troche boje bo niby przy kp sie nie dopaja, zwariowac mozna tyle wytycznych
reklama
Mamakulka
Ja nie rozumiem dlaczego nie wolno smoczka wcześnie. Ja od początku daje młodemu i jest ok. Położna i w szputalu nic nie mówili. Lepszy smoczek niż jak masz sobie w łeb strzelić . Przecież tak sie nie da.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom