reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No wiec moja dama spala do samej 19 nie moglam nic zrobic dawalam cyca ona miala w buzi i nic. Dopiero jak zrobila dwoe porzadne kupy dwa razy zwymiotowala to w przeciagu sekundy szukala cyca jak sie dorwala to z prserwami okolo pol godz ssala do teraz i zasnela :) ah te nasze malenstwa. Hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie w nocy oczywiście się wyciszyło... Może kilka nędznych skurczy się trafiło ale nie jestem pewna czy to mi się nie śniło :p przed snem dostałam białą tabletkę dopochwową, pewnie na ten stan zapalny no i dziś znalazłam na wkładce blado różowy nalot. Mam nadzieję że skurcze wrócą :/

Moja dopiero usnela, a grasowala od 3.00 ;) nawet nie plakala tylko cały czas jadła i w miedzyczasie ja przebieralam. W dzien za to spi i budzi sie tylko na jedzienie, w godzine sie naje i dalej kima.
Polcia gratulacje córci !! Niezly pulpecik z niej :) moja tez miala tyle wzrostu ale wazyla tylko 3330g.
A wczoraj sie wazylysmy i juz 3435g.
Peper, wspolczuje kolek :( na szkole rodzenie polozna polecala tremoforek z pestek wisni/sliwek ?? Na brzuszek, podobno w niektorych aptekach jest.
A pochwale sie Wam ;) dzisiaj mialysmy pierwsza noc karmirnia bez kapturkow !!! Moze juz sie calkiem bez nich obedziemy, mam dosc mycia ich.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

coś bladoróżowego się ze mnie sączy, dobry znak? ;)
są też pojedyncze skurcze ale nie za mocne. Może się jednak rozkręci...

dziewczyny będę miała próbę oksytocyną by sprawdzić czy małemu dobrze w brzuszku czy chce wyjść . Jak nic się nie zadzieje to jutro mnie do domku puszczą ;) trzymajcie kciuki by się zadziało!

Trzymam kciuki Mika! Nawet w nocy o Tobie myślałam [emoji1] sądziłam, że jak wstanę to już będzie wiadomość, że dzidziuś jest [emoji1]

[emoji173]

reklama
Do góry