reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
sierpniówka ja bardzo byłam chetna by urodzić i w nocy ale niestety na noc skurcze prawie całkowicie zaniknęły :| poranne ktg podobno dziwnie wyszło, szkoda tylko że nie powiedzieli o co chodzi, zaproponowali tą próbę oksytocyną więc może coś jest na rzeczy. Ze mną na sali jest dziewczyna 2 dni po terminie której skurcze sięgają 99% i wypuszczają ją do domu! :o

Mika powodzenia.

Kamcia mój syn tez nocny marek! W dzień śpi jak salony i tylko się budzi na jedzenie a w nocy oczy jak 5 zł i się patrzy na nas ;D

Ja miałam ten termofor z pestek wisni. Chciałam na sobie użyć, kazali wstawić do mikrofalówki i zrobiłam według instrukcji i wyszłam siku. Jak wróciłam to sie palil :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymam za was kciuki żeby się te porodu zaczęły ;)

Ja mojej pracowałam pieluszke i ciepła przykladalam do brzuszka, moja jak ulewa to i noskiem idzie, położna mówiła że jest dużo powietrza i dlatego ulewa i nawet podczas karmienia jak mała jest niespokojna to podnosić do góry żeby się odbiło i dalej karmić. Często zmieniać pozycje żeby gazy uchodzily i wyżej kłaść. Biedne te maluszki już tak się muszą meczyc, potem znowu ząbki i tak ciągle coś

ja termin dzis. i jakos nic się nie rusza. od czasu do czasu jakis skurczyk ale nic szczególnego. w czw wizyta u gin. jak sie nic nie wykluje to pewnie na przyszly tydzień będziemy się umawiać na wywolanie.

trzymam kciuki mika nich się coś ruszy

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) dawno mnie tu nie było. Ja urodziłam 08.08 :) Lenka ma już 15 dni i jest bardzo spokojna .. jak jej starszy braciszek :)

Poród był szybki. O 18 zaczęły odchodzić wody. O 19 byłam na porodówce (od tygodnia leżałam w szpitalu bo po fałszywym alarmie i ciągłych skurczach nie chcieli mnie puścić :)) jak na złość jak wody zaczęły odchodzić to ani jeden skurcz mnie nie nawiedził. Zaczęły się dopiero o 20tej, a o 21.40 juz Lenka byla z nami :) poród zaliczam do łatwych i mało bolesnych. Większość czasu się smialam z mężem i gadalam takie głupoty, ze polozna miała ubaw ;) jedynie kryzys 7cm mnie zwalił z nóg ;) ale trwał króciutko.

reklama
Mika kciuki trzymam od wczoraj. Nawet w nocy sprawdzałam czy już jest na świecie twój dzidziuś :p
Za resztę też kciuki trzymam i życzę szybkiej akcji ;-)
Anka gratulacje :-) Dobrze że poszło sprawnie;-)
My właśnie jedziemy do mojej mamy. Pierwsza wizyta Filipa u babci :p cud że mąż chciał jechać :p

Do góry