reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No wiec moja dama spala do samej 19 nie moglam nic zrobic dawalam cyca ona miala w buzi i nic. Dopiero jak zrobila dwoe porzadne kupy dwa razy zwymiotowala to w przeciagu sekundy szukala cyca jak sie dorwala to z prserwami okolo pol godz ssala do teraz i zasnela :) ah te nasze malenstwa. Hihi

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie w nocy oczywiście się wyciszyło... Może kilka nędznych skurczy się trafiło ale nie jestem pewna czy to mi się nie śniło :p przed snem dostałam białą tabletkę dopochwową, pewnie na ten stan zapalny no i dziś znalazłam na wkładce blado różowy nalot. Mam nadzieję że skurcze wrócą :/

Moja dopiero usnela, a grasowala od 3.00 ;) nawet nie plakala tylko cały czas jadła i w miedzyczasie ja przebieralam. W dzien za to spi i budzi sie tylko na jedzienie, w godzine sie naje i dalej kima.
Polcia gratulacje córci !! Niezly pulpecik z niej :) moja tez miala tyle wzrostu ale wazyla tylko 3330g.
A wczoraj sie wazylysmy i juz 3435g.
Peper, wspolczuje kolek :( na szkole rodzenie polozna polecala tremoforek z pestek wisni/sliwek ?? Na brzuszek, podobno w niektorych aptekach jest.
A pochwale sie Wam ;) dzisiaj mialysmy pierwsza noc karmirnia bez kapturkow !!! Moze juz sie calkiem bez nich obedziemy, mam dosc mycia ich.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

coś bladoróżowego się ze mnie sączy, dobry znak? ;)
są też pojedyncze skurcze ale nie za mocne. Może się jednak rozkręci...

dziewczyny będę miała próbę oksytocyną by sprawdzić czy małemu dobrze w brzuszku czy chce wyjść . Jak nic się nie zadzieje to jutro mnie do domku puszczą ;) trzymajcie kciuki by się zadziało!

Trzymam kciuki Mika! Nawet w nocy o Tobie myślałam [emoji1] sądziłam, że jak wstanę to już będzie wiadomość, że dzidziuś jest [emoji1]

[emoji173]

reklama
Do góry