reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Mi w szpitalu zwróciła uwagę położna , że nie wolno trzymać blisko dziecka telefonu bo promieniowanie. Aż mi głupio było[emoji14]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Mika jak tam?
[emoji173]
[emoji173]
papercut
dominika pare godzin dziennie placze, tzn plakalaby ale robi sobie z mojego cycka smoczek i tylko odrywa sie krzyknac co jakis czas jak bardziej zaboli i wykreca ja od tego brzuszka chcialabym jej jakos ulzyc ale sie boje wczesniej niz w ulotce dawac.. masowanie czy kladzenie na brzuszku pomaga ale nie za kazdym razem
ja szumisia odpalalam jak mala musialam zostawic sama jak z tymi okladami lezalam i dzialalo ale na chwile, jak kreci w brzuszku to i tak szum na nic
ja szumisia odpalalam jak mala musialam zostawic sama jak z tymi okladami lezalam i dzialalo ale na chwile, jak kreci w brzuszku to i tak szum na nic
Mika06
u mnie na drugim ktg skurcze na poziomie 60-70% zaraz zrobią usg. Jak odłączają to ktg i leżę w wygodnej pozycji to praktycznie nie czuję tych skurczy, tylko tak ćmi w podbrzuszu jak na miesiączkę. Cóż...mam nadzieję że skurcze się nasilają i akcja się rozwinie
już też chce gadać o kupkach, brzuszkach i kolkach
już też chce gadać o kupkach, brzuszkach i kolkach
Mamakulka
Papercut przykro mi, że tak się męczy mała [emoji54]
Szybko ja dopadła kolka...
Mika trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Szybko ja dopadła kolka...
Mika trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sierpniowka
Mika obyś nie musiała się męczyć i poszło szybciutko. Dawaj znać. Trzymam kciuki i liczę, że będę następna [emoji1]
[emoji173]
[emoji173]
agata320
Mika powodzenia;-) ja dzisiaj przeżywam szok, malutka do tej pory trochę sie prężyła ale spała bez problemu w dzien i w nocy. A dzisiaj jest masakra, od 10 do 20 przysypiała pare razy z marnym skutkiem, cały czas płacz i prężenie.po kąpieli była tragedia, krzyki okropne, nakarmic jej nie moge bo chwile possie i płacze, przez to jej sie ulewa.. Załamana jestem, nie wiem czy moja wina bo cos zjadłam czy poprostu tak przyszly te kolki;-/ cały czas trzymałam dietę, odrzucę chyba nabił całkiem..poradzicie cos, jak jej pomoc zeby biedulka tak nie płakała:-(
reklama
A ja się stresuje że młody od czasu do czasu się prezy na kupę i chciałam zmienić mleko ale widzę że tak źle nie mam...
Jak młodego brzuch boli to tak go rozbieram aby mieć jego goły brzuch wtedy go kładę na swój i rozgrzewam ... Potem jest kupa. E szpitalu pediatra mówił że kupić taki ciepła poduszkę czy coś w tym stylu i rozgrzewac mu brzuch. Wiec ja poszłam w naturalny sposób i działa.
Koleżanka też miała problem i okazało się że był uczulony na laktoze i musi kupować specjalne mleko. A właśnie prezyl się i przy cycu też ciągnął i płakał i zagryzal.
Teraz już super ale musiała zrezygnować z karmienia piersią :-(
Jak to się mówi oby do 3 miesiąca....
Ja używam te kropelki sab simplex i pomaga mu w kupce ale używam cały czas i systematycznie więc też nie dobrze... Przyzwyczai się pewnie no ale wolę chyba stopniowo potem zejść z nich..
Jak młodego brzuch boli to tak go rozbieram aby mieć jego goły brzuch wtedy go kładę na swój i rozgrzewam ... Potem jest kupa. E szpitalu pediatra mówił że kupić taki ciepła poduszkę czy coś w tym stylu i rozgrzewac mu brzuch. Wiec ja poszłam w naturalny sposób i działa.
Koleżanka też miała problem i okazało się że był uczulony na laktoze i musi kupować specjalne mleko. A właśnie prezyl się i przy cycu też ciągnął i płakał i zagryzal.
Teraz już super ale musiała zrezygnować z karmienia piersią :-(
Jak to się mówi oby do 3 miesiąca....
Ja używam te kropelki sab simplex i pomaga mu w kupce ale używam cały czas i systematycznie więc też nie dobrze... Przyzwyczai się pewnie no ale wolę chyba stopniowo potem zejść z nich..