reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
dominika pare godzin dziennie placze, tzn plakalaby ale robi sobie z mojego cycka smoczek i tylko odrywa sie krzyknac co jakis czas jak bardziej zaboli i wykreca ja od tego brzuszka chcialabym jej jakos ulzyc ale sie boje wczesniej niz w ulotce dawac.. masowanie czy kladzenie na brzuszku pomaga ale nie za kazdym razem

ja szumisia odpalalam jak mala musialam zostawic sama jak z tymi okladami lezalam i dzialalo ale na chwile, jak kreci w brzuszku to i tak szum na nic

u mnie na drugim ktg skurcze na poziomie 60-70% zaraz zrobią usg. Jak odłączają to ktg i leżę w wygodnej pozycji to praktycznie nie czuję tych skurczy, tylko tak ćmi w podbrzuszu jak na miesiączkę. Cóż...mam nadzieję że skurcze się nasilają i akcja się rozwinie ;)

już też chce gadać o kupkach, brzuszkach i kolkach :D

Papercut przykro mi, że tak się męczy mała [emoji54]

Szybko ja dopadła kolka...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mika trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mika powodzenia;-) ja dzisiaj przeżywam szok, malutka do tej pory trochę sie prężyła ale spała bez problemu w dzien i w nocy. A dzisiaj jest masakra, od 10 do 20 przysypiała pare razy z marnym skutkiem, cały czas płacz i prężenie.po kąpieli była tragedia, krzyki okropne, nakarmic jej nie moge bo chwile possie i płacze, przez to jej sie ulewa.. Załamana jestem, nie wiem czy moja wina bo cos zjadłam czy poprostu tak przyszly te kolki;-/ cały czas trzymałam dietę, odrzucę chyba nabił całkiem..poradzicie cos, jak jej pomoc zeby biedulka tak nie płakała:-(

reklama
A ja się stresuje że młody od czasu do czasu się prezy na kupę i chciałam zmienić mleko ale widzę że tak źle nie mam...
Jak młodego brzuch boli to tak go rozbieram aby mieć jego goły brzuch wtedy go kładę na swój i rozgrzewam ... Potem jest kupa. E szpitalu pediatra mówił że kupić taki ciepła poduszkę czy coś w tym stylu i rozgrzewac mu brzuch. Wiec ja poszłam w naturalny sposób i działa.
Koleżanka też miała problem i okazało się że był uczulony na laktoze i musi kupować specjalne mleko. A właśnie prezyl się i przy cycu też ciągnął i płakał i zagryzal.
Teraz już super ale musiała zrezygnować z karmienia piersią :-(
Jak to się mówi oby do 3 miesiąca....
Ja używam te kropelki sab simplex i pomaga mu w kupce ale używam cały czas i systematycznie więc też nie dobrze... Przyzwyczai się pewnie no ale wolę chyba stopniowo potem zejść z nich..

Do góry