reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tak już mam syna ;-) więcej dzieci już nie planuje bo jednak praca dla mnie też jest ważna i chce się realizować zawodowo. Dla mnie wychowanie szkraba to duże wyzwanie i stres a jak jest chore...to już wogole.!

Ja na drugi dzień po cc dostałam na śniadanie chleb z masłem a na obiad pełny talerz barszczu czerwonego :-) ogólnie nie byłam głodna przez tą cc :-)

reklama
Po drugiej stronie brzucha nowe problemy i troski :( Dużo sił i wiary dla tych co urodziły, a tym w dwupakach dużo cierpliwości :)

ewix
spaceruj, pokołysz się i poskacz na piłce, i jeśli nie ma przeciwwskazań to weź partnera w obroty ;), bo podczas orgazmu wydziela się naturalna oksytocyna, ktoś tu wspominał o masażu sutków, możesz też masować i podszczypywać brzuch, do tego niektórzy stosują masaż krocza, piją napar z liści malin....

Ja osobiście zaprzyjaźniłam się z piłką, bo pomaga mi ona też na bóle pleców, no i staram się dużo nie leżeć (tu akurat pomaga mi synek) :D

Agata320 patrzę na zdjęcia Twojej Marcelinki i uważam że jest przerozkoszna!! Powiedz prosze, skad ta czapeczka z uszkami? Przesłodka, chce taka sama!!! :)

Ewix bedzie dobrze masaż sutkow wywoluje skurcze a im mocniejsze skurcze tym robi sie większe rozwarcie powodzenia zycze i trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie

Dzisiaj przywitalam sie z moim synkiem :-) maly slodziak dostał pierś i odrazu sie do niej przyssal moj maly ssak taki kochany :-) i mąż tez go widzial nie przez inkubator i dalam mu cale mnustwo buziaków jaka jestem szczęśliwa:-)

Niunia super ze mogłaś przytulić i nakarmić synka, oby szybko siły nabrał i do domu żebyście wyszli;-) dor1989 czapeczkę kupiłam w Tesco na dziale FF;-) i mała dziekuje za komplement;-) co do dzisiejszego dnia córka mi sie robi cycol straszny, dzisiaj sie nie odkleja i marudna jest, zastanawiam sie czy to nie od witaminy K+D:-( znacie jakiś sposób na ulewanie? Wszystko ciuszki brudne.. Na rozwarcie dobry masaż sutków i przysiady żabki. U mnie zadziałało ;-)

Dziewczyny jak sie rozkrecily tak slabo bylo na naszym watku bo sie szkraby urodzily a tu prosze swieze mamy jednak znajduja czas, fajnie czyli jak urodze tez znajde chwile i fajnie bd watek z ciezarowek na mamuśki pełną parą.
Ja tylko sie modle zeby mała sama wyszła do 22. Bo bardzo nie chce wywolywania. Ale u mnie tylko zwykle twardnienia brzucha i klucoe w kroczu jak od dwoch tygodni wiec noe wiem. Mały leniuszek nie chce jeszcze wychodzic:(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agata moja tez czesto ulewa I non stop musze ja przebierac I prac ciuszki I tak w kolko a dzisiaj co ja odloze do lozeczka to marudzi I ciagle no cycku :) ale te maluszki chyba potrzebuja bliskosci.

Do góry