reklama
papercut
Fanka BB :)
czekam na wyniki krwi bo moze ma zoltaczke a jak nie ma to juz dzisiaj wychodzimy, mleko mam, mala pieknie ssie, wszystko pewnie przy niej robie i im dluzej na nia patrze tym jest piekniejsza i bardziej ja kocham, chyba podoba mi sie bycie mama
A
a_gosc
Gość
Papercut jak będziesz mieć możliwość, to wyślij nam na meila zdjęcie twojej Ninki - ślicznej dziewczynki.
córecxka Papercut- sliczna
My tez wychodzimy no tak sie ciesze i juz nogami przebieram
Synek starszy odwiedzil siostre i jedt zachwycony takze hej hopsa i do przodu
i pokarm dzis sie pojawil takze w ogóle bajka
dzieeczynki nierozpakowane- glowa do gory juz bliziutko do spotkania z maluchami.
A jeszcze wam cos napisze. wczoraj stojac w korytarzu wnszpitalu z ktorego widac okna sal porodowych widzialam jak rodzi sie dziecko zupelnie przypadkowo bo mieli odsloniete zaluzje. Fantastyczny widok i radosc tej pary
My tez wychodzimy no tak sie ciesze i juz nogami przebieram
Synek starszy odwiedzil siostre i jedt zachwycony takze hej hopsa i do przodu
i pokarm dzis sie pojawil takze w ogóle bajka
dzieeczynki nierozpakowane- glowa do gory juz bliziutko do spotkania z maluchami.
A jeszcze wam cos napisze. wczoraj stojac w korytarzu wnszpitalu z ktorego widac okna sal porodowych widzialam jak rodzi sie dziecko zupelnie przypadkowo bo mieli odsloniete zaluzje. Fantastyczny widok i radosc tej pary
polcia177
Niunia trzymamy kciuki oby szybko wyzdrowiał! Szybko zleci i juz do córci wrocisz nic dziwnego ze tesknisz
Papercut super ze macierzynstwo tak ci sie podoba mysle ze mi tez sie spodoba hehe
Latika ale mialas przygode zobaczyc porod
Fajnie macie wychodzicie a ja nawet nie zaczelam rodzic hehe
Wlaczylismy sutki i piłke mam nadzieje ze zadziala!!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Papercut super ze macierzynstwo tak ci sie podoba mysle ze mi tez sie spodoba hehe
Latika ale mialas przygode zobaczyc porod
Fajnie macie wychodzicie a ja nawet nie zaczelam rodzic hehe
Wlaczylismy sutki i piłke mam nadzieje ze zadziala!!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Magdalena T.
Niunia trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żebyście szybko wrócili do domu ;-)
Papercut to super że tak dobrze odnalazłaś sie w roli matki i że jesteś szczęśliwa :-) czerp z tego tyle radości ile się da!
Co do karmienia mieszanego i witaminy k to w szpitalu nie kazali dawać a położna każe się dowiedzieć ile jest w składzie mleka bo normy się pozmieniały. Ja to sie muszę dowiedzieć co z herbatka z kopru włoskiego dla małego. Bo wiem że bratowa czasem dawała...
Papercut to super że tak dobrze odnalazłaś sie w roli matki i że jesteś szczęśliwa :-) czerp z tego tyle radości ile się da!
Co do karmienia mieszanego i witaminy k to w szpitalu nie kazali dawać a położna każe się dowiedzieć ile jest w składzie mleka bo normy się pozmieniały. Ja to sie muszę dowiedzieć co z herbatka z kopru włoskiego dla małego. Bo wiem że bratowa czasem dawała...
niunia102
Chcialam wrzycic na meila fotke mojego przystojniaka ale nie moge z tel niestety :-(
agata320
Nam kazała podawać witaminę K od 8doby, po tym jak wczoraj marudziła dzisiaj jej odstawiłam. Zobaczę co położna powie jak przyjdzie. My dzisiaj mielismy sesje malutkiej, 5h! Ładnie mała pozowała, ale trwało to tyle bo zeby ładnie usnęła, nakarmic ja, przebierać. Taka wymęczona jest ze teraz spi ze nawet jej pieluchę zmieniłam i zero reakcji;-) moze dobrze bo mój dzisiaj pepkowe robię i pierwsza noc zostaje z mała sama. Jeszcze emisje ja wykapać.. Chyba dam rade;-) niunia 3maj sie w tym szpitalu, wiem ze cieżko Ci ale 7dni i do domku wrócisz ze zdrowym dzieckiem, lepsze to niż jak ta miała wrócić do domu i potem znowu spowrotem do szpitala
papercut
z telefonu nie moge jutro z kompa postaram sie wyslac fotke
latika ale numer tez bym chciala takie cos zobaczyc dobrze, ze juz mleko dajesz
co do witaminy k na sali pooperacyjnej gadaly dwie dr ze od dzisiaj podaja domiesniowo wit k i wtedy juz pozniej sie nie uzupelnia i tylko d podaje ale bylam po cc i nie jestem pewna zerkne jak ja mam w papierach pozniej
edit zerknelam dostala 1mg wit k domiesniowo i tylko d mam suplementowac
latika ale numer tez bym chciala takie cos zobaczyc dobrze, ze juz mleko dajesz
co do witaminy k na sali pooperacyjnej gadaly dwie dr ze od dzisiaj podaja domiesniowo wit k i wtedy juz pozniej sie nie uzupelnia i tylko d podaje ale bylam po cc i nie jestem pewna zerkne jak ja mam w papierach pozniej
edit zerknelam dostala 1mg wit k domiesniowo i tylko d mam suplementowac
Ostatnia edycja:
reklama
niunia102
Dzieki dziewczyny za wsparcie :-) Kubuś juz duzo lepiej wyglada i pani doktor mowila ze widzi poprawę:-) tak mi e jestem dobrej mysli :-) brakuje mi tylko takie ojej córeczki
Laitka no to piekne widoki masz z okna :-)
Ps. Bylam karmić malego jak przyssal sie do cyca to nie chcial puscic a przezyl sie caly czas i okazalo sie ze robil kupę:-) normalnie aget z niego
Laitka no to piekne widoki masz z okna :-)
Ps. Bylam karmić malego jak przyssal sie do cyca to nie chcial puscic a przezyl sie caly czas i okazalo sie ze robil kupę:-) normalnie aget z niego