reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tyle już Was rozpakowanych, ale zazdroszczę :) pewnie ostatnia.zostanę :| a tu już rozmowy o karmieniu i kupkach :D
Papercut jutro Twój wielki dzień :D
Latika gratulacje! Teraz szybko dojdziesz do siebie, zobaczysz ;)

U mnie chyba zero oznak porodu...miednica boli jak zwykle...skurczy brak...za tydzień mam wizytę i mam nadzieję że będzie już chociaż szyjka skrócona a najlepiej jakieś rozwarcie :D

reklama
na ip zapisywaly mi sie skurcze, ktorych nie czulam a teraz od godziny ponad co 5-6 minut boli mnie tak brzuch, ze mam ochote sie zabic jakby mnie rozrywalo od srodka a ktg nic nie pokazuje to jakis koszmar nie pospie sobie chyba dzisiaj

Hej dziewczyny o 1:30 trafilam na IP bo od 23 czulam skurcze co 10 min pobadali mnie i jestem po ktg rozwarcie nadal na ok 2.5 cm czyli nic sie nie zmieniło od ostatniej wizyty skurcze wychodzily takie na 60-70% teraz mnie odpieli i polozyli na sali i czekamy az zacznie sie cos dziac

Czy po cc boli jeszcze któraś z Was brzuch? Mnie boli brzuch i najbardziej czuje taki bol z prawej strony. Martwie sie tym nie wiem czy to normalne. Mialam sciagany szew to niby na usg w porzadku.

wysłane z Tapatalka

U mnie dzisiaj termin wypada ten z usg. Zero zmian, skurczy, czegokolwiek... Tez czuje sie jak skon i chcialabym miec córeczkę przy sobie. Termin wedlug om wypada 17.08. Ale wszystko potrafi sie zmienić w jeden dzień, wiec trzeba byc dobrej myśli i tego wszystkie sie trzymajmy.
Peper - trzymamy kciuki i przesylam pozytywne fluidy.
Milego dnia dla wszystkich:)

Czy po cc boli jeszcze któraś z Was brzuch? Mnie boli brzuch i najbardziej czuje taki bol z prawej strony. Martwie sie tym nie wiem czy to normalne. Mialam sciagany szew to niby na usg w porzadku.

wysłane z Tapatalka

Ja jestem 8 dni po cc, też mnie pobolewa jeszcze z prawej strony, czasem szczypie. A jak jest z krwawieniem po cc? bo u mnie już od dwoch dni spokój. I wreszcie mogę położyć się na boku, bo wcześniej czułam ból i dyskomfort.

To już jest wątek zamknięty? Coś pominęłam?
Tak jest już od dłuższego czasu, pare dziewczyn stąd sobie założyło. Swoją drogą ciekawe jak tam u nich rozpoakowywanie :)

Papercut- powodzenia dziś ! :)

agata320 - u nas na zaczerwienioną pupę pomógł purlean,

Mnie na koniec dopadła huśtawka nastrojów beczę jak głupia bez powodu nie wiem jak dotrwam do końca a jak ktoś zapyta mnie czy coś się dzieje to po prostu ukatrupie i tyle w razie czego powiem że w afekcie
Gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co w dwupaku

Mnie na koniec dopadła huśtawka nastrojów beczę jak głupia bez powodu nie wiem jak dotrwam do końca a jak ktoś zapyta mnie czy coś się dzieje to po prostu ukatrupie i tyle w razie czego powiem że w afekcie
Gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za te co w dwupaku
Ja tez mam straszna hustawke, i becze :/ i juz mnie sama to denerwuje i meczy. Maz lata po zakupy pyta sie co sie dzieje a ja po prostu wszystko na raz. Strach przed porodem i boje sie ze sama sie nie zacznie. Juz nie chce czekac. Pogoda do bani nie chce mi sie nic..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oh też to mam.. Męczy okropnie. Całą noc nie mogłam spać z bólu dziąseł. Ogromny stres przed jutrzejszym usg. Wykonczymy się dziewczyny [emoji22]

[emoji173]

Do góry