reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Beata jak to z tą zoltaczka było?

Dzisiaj była u mnie i też stwierdziła zazulcenie na buzi dość... Już mam wizję szpitala. niestety Olaf nie przybiera do tego na wadze... Wiec po karmieniu mam go dokarmiac sztucznym mlekiem. I przyjedzie w piątek sprawdzić czy przybrał.... Bo przy zoltaczke aby fajnie zeszła i się wyplukala musi dziecko rosnąć. Miejmy nadzieję że będzie dobrze...

Jeszcze ma ala rumień a myślałam że ma potowki... No ale to często dzieci mają podobno więc na razie przemywac woda przygotowana z emolium i zobaczymy.
Nie ukrywam że dziecko mam teraz spokojniejsze i spi fajnie i nie jest rozdrażnione... Jednak cycek to za mało na tą chwilę...

Jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym! Mam jeszcze 2 tyg do terminu i już doczekać się nie mogę,,, Kocham moje dziecko, ale jakkolwiek to zabrzmi już chcę się pozbyć tego balastu! Czuję się jak słoń, wyglądam jak słoń i ruszam się jak słoń! Jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję usłyszeć, że Mała będzie lada dzień po drugiej stronie...

Co gorsza żadne wicie gniazda mnie nie dotknelo, wrecz przeciwnie, wszystko odwlekam w nieskończoność, objawów zblizającego się porodu też nie widać... O masakro!

Jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym! Mam jeszcze 2 tyg do terminu i już doczekać się nie mogę,,, Kocham moje dziecko, ale jakkolwiek to zabrzmi już chcę się pozbyć tego balastu! Czuję się jak słoń, wyglądam jak słoń i ruszam się jak słoń! Jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję usłyszeć, że Mała będzie lada dzień po drugiej stronie...

Co gorsza żadne wicie gniazda mnie nie dotknelo, wrecz przeciwnie, wszystko odwlekam w nieskończoność, objawów zblizającego się porodu też nie widać... O masakro!
Tez zazdrosze mnie po wizycie dołek złapał bo mialam nadzieje ze juz cos sie dzieje a tu nic i na dodatek mała juz do 4kg dochodzi wiec nie zmiejsza to stresu zwiazanego z porodem jak tu nic a ona taka duza. Tez sie czuje jak sloń ciezko sie rusza i ciagle niewyspana. Ale przerabane mamy..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze tydzień temu też tak gadałam... I czasami brakuje mi tego brzucha hehe tego uczucia dziecka i że jest bezpieczne. Teraz już inne problemy, ale nie ukrywam stekalam tak samo bo ciężko było już...
Co do wagi to syn miał tak 3800 a jednak urodził się 3550 więc oby u ciebie było mniej.... Ha żyłam tylko stresem porody hehe więc to było dla mnie najgorsze... Ale już po!
Teraz stres z zoltaczka i waga..

Też zazdroszczę wszystkim z dzieciakami. Ja już tak chce, żeby mały był przy mnie.. Dziś jak byłam na badaniach to widziałam rodzaca babeczke i jej krzyk mnie wystraszyl.. Cały dzień nie mogę tego zapomnieć normalnie [emoji31][emoji31]

[emoji173]

reklama
Do góry