reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Beata jak to z tą zoltaczka było?

Dzisiaj była u mnie i też stwierdziła zazulcenie na buzi dość... Już mam wizję szpitala. niestety Olaf nie przybiera do tego na wadze... Wiec po karmieniu mam go dokarmiac sztucznym mlekiem. I przyjedzie w piątek sprawdzić czy przybrał.... Bo przy zoltaczke aby fajnie zeszła i się wyplukala musi dziecko rosnąć. Miejmy nadzieję że będzie dobrze...

Jeszcze ma ala rumień a myślałam że ma potowki... No ale to często dzieci mają podobno więc na razie przemywac woda przygotowana z emolium i zobaczymy.
Nie ukrywam że dziecko mam teraz spokojniejsze i spi fajnie i nie jest rozdrażnione... Jednak cycek to za mało na tą chwilę...

Jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym! Mam jeszcze 2 tyg do terminu i już doczekać się nie mogę,,, Kocham moje dziecko, ale jakkolwiek to zabrzmi już chcę się pozbyć tego balastu! Czuję się jak słoń, wyglądam jak słoń i ruszam się jak słoń! Jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję usłyszeć, że Mała będzie lada dzień po drugiej stronie...

Co gorsza żadne wicie gniazda mnie nie dotknelo, wrecz przeciwnie, wszystko odwlekam w nieskończoność, objawów zblizającego się porodu też nie widać... O masakro!

Jak ja zazdroszczę wszystkim rozpakowanym! Mam jeszcze 2 tyg do terminu i już doczekać się nie mogę,,, Kocham moje dziecko, ale jakkolwiek to zabrzmi już chcę się pozbyć tego balastu! Czuję się jak słoń, wyglądam jak słoń i ruszam się jak słoń! Jutro mam wizytę u gina i mam nadzieję usłyszeć, że Mała będzie lada dzień po drugiej stronie...

Co gorsza żadne wicie gniazda mnie nie dotknelo, wrecz przeciwnie, wszystko odwlekam w nieskończoność, objawów zblizającego się porodu też nie widać... O masakro!
Tez zazdrosze mnie po wizycie dołek złapał bo mialam nadzieje ze juz cos sie dzieje a tu nic i na dodatek mała juz do 4kg dochodzi wiec nie zmiejsza to stresu zwiazanego z porodem jak tu nic a ona taka duza. Tez sie czuje jak sloń ciezko sie rusza i ciagle niewyspana. Ale przerabane mamy..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze tydzień temu też tak gadałam... I czasami brakuje mi tego brzucha hehe tego uczucia dziecka i że jest bezpieczne. Teraz już inne problemy, ale nie ukrywam stekalam tak samo bo ciężko było już...
Co do wagi to syn miał tak 3800 a jednak urodził się 3550 więc oby u ciebie było mniej.... Ha żyłam tylko stresem porody hehe więc to było dla mnie najgorsze... Ale już po!
Teraz stres z zoltaczka i waga..

Też zazdroszczę wszystkim z dzieciakami. Ja już tak chce, żeby mały był przy mnie.. Dziś jak byłam na badaniach to widziałam rodzaca babeczke i jej krzyk mnie wystraszyl.. Cały dzień nie mogę tego zapomnieć normalnie [emoji31][emoji31]

[emoji173]

reklama
Do góry