reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czop zielonkawy świadczy o zapaleniu więc warto jakieś tabletki brać

U mnie w miarę ok ale jeszcze zmęczenie jest... Dzisiaj pierwszy spacer zaliczony.
Młody mam nadzieję że przybiera na wadze z tym mieszanym mlekiem.. Jutro się okaże.

Rana też mnie jeszcze ciągnie czy szczypie jak źle się przekrece.
Możliwe że macica ci sie obkurcza i dlatego brzuch boli...
U mnie jeszcze ciężko na boku spać ale myślę że już niedługo i będzie git.

Dziewczyny mam pytanie czy po cc tez wam sie chce co chwile siku bo ja normalnie co niecala godzine wolam o podsowacz

Ps mialam wstawac o 8 ale nikt do mnie jeszcze nie przyszedl chyba bede dzwonic po kogos i die pytac o pionizacje

Edit wstalam nie bylo tak zle :-) brzuszek tylko troche sciaga ze szlam delikatnie pochylona ale za kilka dni sie wyprostuje:-) troche sie obmylam i jest duzo lepiej tylko strasznie głodna jestem bo moim ostatnim posilkiem byl wczorajszy obiad :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie czy po cc tez wam sie chce co chwile siku bo ja normalnie co niecala godzine wolam o podsowacz

Ps mialam wstawac o 8 ale nikt do mnie jeszcze nie przyszedl chyba bede dzwonic po kogos i die pytac o pionizacje

Edit wstalam nie bylo tak zle :-) brzuszek tylko troche sciaga ze szlam delikatnie pochylona ale za kilka dni sie wyprostuje:-) troche sie obmylam i jest duzo lepiej tylko strasznie głodna jestem bo moim ostatnim posilkiem byl wczorajszy obiad :-(
Niunia ale juz zdjeli Ci cewnik? Mi sie nie chcialo bo cewnik mialam przed pionizacja.

wysłane z Tapatalka

Ja cewnik i dren miałam ściągane na drugi dzień i wtedy już musiałam wstać się załatwić... Oczywiście leki przeciwbólowe jeszcze działały ale potem już to szczypanie było tragiczne....
Na szczęście już przeszło i dzisiaj byłam na pierwszym spacerze ;-)
Teraz dopiero pomału zaczynam kłaść się lekko na bok ale nie całkiem ;-)

Jutro przyjdzie środowiskowa i mam stres....Jak z tą zoltaczka i waga... Młody jest leń do picia zauważyłam. Sztuczne wypije a przy cycu kilka razy pociągnie i zasypia lub tak ciumka, ale nie jest to takie zassanie pożądne.

Basia u mnie z cycem podobnie. Pociągnie coś łyknie a potem sobie ssie lekko albo zasypia :-/ zaraz odpale laktator i może coś odciągne.
Mi cewnika pozbyli się 8 godz po cc. A co do głodu to rozumiem bo ja chyba dwa dni albo więcej na samych kroplówkach :-/

reklama
U mnie tez zasypia na cycu. Odciagam nieraz aby zjadla wiecej a nie spała.

Niunia to dziwne, ze Ci tak wczesnie wyjeli. Jakies inne zasady maja.

wysłane z Tapatalka

A ja właśnie na boku leżę. Na wznak mi gorzej.

Ostatnia edycja:
Do góry