niunia102
Fanka BB :)
Magdalena super a ja za chwile bede wstawac po cc mam nadzieje ze pojdzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niunia ale juz zdjeli Ci cewnik? Mi sie nie chcialo bo cewnik mialam przed pionizacja.Dziewczyny mam pytanie czy po cc tez wam sie chce co chwile siku bo ja normalnie co niecala godzine wolam o podsowacz
Ps mialam wstawac o 8 ale nikt do mnie jeszcze nie przyszedl chyba bede dzwonic po kogos i die pytac o pionizacje
Edit wstalam nie bylo tak zle :-) brzuszek tylko troche sciaga ze szlam delikatnie pochylona ale za kilka dni sie wyprostuje:-) troche sie obmylam i jest duzo lepiej tylko strasznie głodna jestem bo moim ostatnim posilkiem byl wczorajszy obiad :-(