reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Czop zielonkawy świadczy o zapaleniu więc warto jakieś tabletki brać

U mnie w miarę ok ale jeszcze zmęczenie jest... Dzisiaj pierwszy spacer zaliczony.
Młody mam nadzieję że przybiera na wadze z tym mieszanym mlekiem.. Jutro się okaże.

Rana też mnie jeszcze ciągnie czy szczypie jak źle się przekrece.
Możliwe że macica ci sie obkurcza i dlatego brzuch boli...
U mnie jeszcze ciężko na boku spać ale myślę że już niedługo i będzie git.

Dziewczyny mam pytanie czy po cc tez wam sie chce co chwile siku bo ja normalnie co niecala godzine wolam o podsowacz

Ps mialam wstawac o 8 ale nikt do mnie jeszcze nie przyszedl chyba bede dzwonic po kogos i die pytac o pionizacje

Edit wstalam nie bylo tak zle :-) brzuszek tylko troche sciaga ze szlam delikatnie pochylona ale za kilka dni sie wyprostuje:-) troche sie obmylam i jest duzo lepiej tylko strasznie głodna jestem bo moim ostatnim posilkiem byl wczorajszy obiad :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie czy po cc tez wam sie chce co chwile siku bo ja normalnie co niecala godzine wolam o podsowacz

Ps mialam wstawac o 8 ale nikt do mnie jeszcze nie przyszedl chyba bede dzwonic po kogos i die pytac o pionizacje

Edit wstalam nie bylo tak zle :-) brzuszek tylko troche sciaga ze szlam delikatnie pochylona ale za kilka dni sie wyprostuje:-) troche sie obmylam i jest duzo lepiej tylko strasznie głodna jestem bo moim ostatnim posilkiem byl wczorajszy obiad :-(
Niunia ale juz zdjeli Ci cewnik? Mi sie nie chcialo bo cewnik mialam przed pionizacja.

wysłane z Tapatalka

Ja cewnik i dren miałam ściągane na drugi dzień i wtedy już musiałam wstać się załatwić... Oczywiście leki przeciwbólowe jeszcze działały ale potem już to szczypanie było tragiczne....
Na szczęście już przeszło i dzisiaj byłam na pierwszym spacerze ;-)
Teraz dopiero pomału zaczynam kłaść się lekko na bok ale nie całkiem ;-)

Jutro przyjdzie środowiskowa i mam stres....Jak z tą zoltaczka i waga... Młody jest leń do picia zauważyłam. Sztuczne wypije a przy cycu kilka razy pociągnie i zasypia lub tak ciumka, ale nie jest to takie zassanie pożądne.

Basia u mnie z cycem podobnie. Pociągnie coś łyknie a potem sobie ssie lekko albo zasypia :-/ zaraz odpale laktator i może coś odciągne.
Mi cewnika pozbyli się 8 godz po cc. A co do głodu to rozumiem bo ja chyba dwa dni albo więcej na samych kroplówkach :-/

reklama
U mnie tez zasypia na cycu. Odciagam nieraz aby zjadla wiecej a nie spała.

Niunia to dziwne, ze Ci tak wczesnie wyjeli. Jakies inne zasady maja.

wysłane z Tapatalka

A ja właśnie na boku leżę. Na wznak mi gorzej.

Ostatnia edycja:
Do góry