reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mammyblue, no tak, ale tamte dziewczyny sobie poszły, a tutaj nas sporo, więc chyba jak się rozpakujemy, to własny założymy?

Czyli hormony dają popalić nie tylko mi. Współczuję nam wszystkim ;)

reklama
Papercut trzymam kciuki :-)
Mnie czasem zaciągnie szew albo jak za dużo chodzę to czuję dyskomfort w miejscu cięcia. Poza tym ok. Chyba że dołożyć nocne dreszcze i poty. Mąż zapytał czy mam koszmary bo tak się w niego wczepiam.

My też walczymy z czerwoną pupa po tych antybiotykach była masakra. Ale maść pomaga a nawet mamy smarować dwiema na zmianę. Jutro Jedziemy do pobrania krwi :-/

Ja jestem 8 dni po cc, też mnie pobolewa jeszcze z prawej strony, czasem szczypie. A jak jest z krwawieniem po cc? bo u mnie już od dwoch dni spokój. I wreszcie mogę położyć się na boku, bo wcześniej czułam ból i dyskomfort.

Tak jest już od dłuższego czasu, pare dziewczyn stąd sobie założyło. Swoją drogą ciekawe jak tam u nich rozpoakowywanie :)

Papercut- powodzenia dziś ! :)

agata320 - u nas na zaczerwienioną pupę pomógł purlean,
Mnie tak z prawej strony boli a nioslam nosidelko z mala dosc daleko i boje sie że to przez to. Reszty rany nie czuje oprocz tego ze boli mnie ogolnie brzuch i wcisnac go nawet wymasowac nie dam rady. Krwawienie właśnie nasililo sie w domu ale to moze dlatego, że wiecej sie ruszam. Ogolnie czuje sie raz lepiej a raz gorzej. Dzisiaj po sklepach łazilam i jak miam stac w kolejce to ciezko oddychac i szybko sie mecze. Zazywam teraz nospe moze ona coś pomoze. Do tego pojawiły sie problemy z wyproznianiem. Ide ale później na nowo mam jak by wzdecia.

Trzymam kciuki za nierozpakowane dziewczyny. Wiem jak jest ciężko i jeszcze ta niewiadomo kiedy to sie zacznie. Tak sobie mysle ze biedne my jestesmy naprawde. Najpierw meczyc sie z brzuchem a później z pologiem ze zmianami nastrojow.

wysłane z Tapatalka

Witam dziewczyny, piszę tu pierwszy raz :) mam problem z tym czopem, dziś około godziny 9 podczas wizyty w toalecie na papierze zobaczyłam dwie gęste wydzieliny wyglądały jak skrzep ale taki ciemny zielonawy o bardzo nieprzyjemnym zapachu, następnie na chusteczce były delikatne ślady krwi. Do tej pory nic się nie dzieje ani więcej krwi ani skurczy nic. Dziewczyny miałyście coś takiego? jestem w 38 tyg. ciąży.

Asz, mamyblue dzieki za rady;) narazie testujemy linomag i wietrzenie pupy, jest delikatna poprawa. Pampersy zmieniliśmy na te care;-) była położna, mała juz osiągnęła swoją wagę urodzeniowa w 4dni 200g wiec pieknie;-) pępek ładnie sie goi. mnie obejrzała i tez juz wszystko dobrze;-) poprostu emocje ze mnie zeszły i cieszę sie ze wszystko ok! Gratulacje dla nowych mamusiek;-) dziewczyny czekające za maleństwami 3mam kciuki za szybkie rozwiązania, rozkoszujcie sie chwilami dla sievie ;-)

Rozkoszuje sie wlasnie kapielą w wannie a tak to nic kompletnie mi sie nie chce jak ja wam zazdrosze tych zmartwien o pupy zoltaczki pampersy i wszystko co z dzidziami ja wiem ze to meczace i sie niewysypiacie i martwicie ale ja tez juz chce:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

oj brak czasu nanpisanie. urodzil mi sie prawdziwy ssak. Od rana dzis jako tako funkcjonuje. Moja coreczka taka slicna ze nie moge oderwac od niej oczu. Kupilam **********, i zaraz ide prscowac laktatorem bo mala poranila mi brodawki i ja dokarmilismy jednorazowo zeby na chwile dala moim cyckom spokoj :) jutro wypis jesli nie straci na wadze zbyt duzo.
Paper jak u Ciebie? w ktorej sali lezysz po cc? moze uda nam sie pogadac :) jak znioslas cc?

reklama
Do góry