reklama
Mika06
Fanka BB :)
tak na serio to wątpię by to miało jakieś duże ciśnienie żeby na leżąco miało chlusnąć. Teraz tak na dobrą sprawę nie mamy za dużo wód płodowych. Obstawiam że w większości przypadków albo się poleje po wstaniu albo zacznie się robić mokro na leżąco co skłoni do natychmiastowego wstania
papercut
dziekuje
ja w lozku spie malo bo zaraz sie budze i ide na kanape a materac na kanape za 150 mozna dokupic wiec tragedii nie bedzie w razie co lozko za to to materac na materacu na paletach, na gorze twardszy bo jakos w ciazy wolalam i zamienilismy a moj go nie znosi wiec mysle, ze nawet by sie ucieszyl jakby znowu na tym miekszym spod spodu mogl spac
ja w lozku spie malo bo zaraz sie budze i ide na kanape a materac na kanape za 150 mozna dokupic wiec tragedii nie bedzie w razie co lozko za to to materac na materacu na paletach, na gorze twardszy bo jakos w ciazy wolalam i zamienilismy a moj go nie znosi wiec mysle, ze nawet by sie ucieszyl jakby znowu na tym miekszym spod spodu mogl spac
Angelikaaa
Ja to ostatnio gonie po łożku z podkładami, ale za moja córeczką którą od miesiąca uczę korzystania z nocnika, ale czasem jej sie zapomni zawołać. Na szczęście kilka wpadek bylo tylko na podłodze, ale nasze łóżko tez jest ulubionym miejscem zabaw wiec podkład pod pupą obowiązkowy :-). Ja jeszcze sobie nie dawałam podkładu, choć o tym myślałam ale u mnie skurczów brak, dzidzia cały czas bardzo ruchliwa, brzuch wysoko i mimo ze bardzo bym chciała juz urodzić to czuje ze Małej sie nie spieszy. Ja liczę ze mi sie zacznie od skurczy a nie od odejścia wód ;-). Przy córce miałam wywoływany poród i mi przebijali pęcherz jak kilka godzin po podaniu oksytocyny nic sie nie działo. Najgorsza ta niepewność jak, kiedy i gdzie sie zacznie poród ;-)
Mi pecherz przebiła położna podczas porodu a chlusnelo ze mnie jak z wiadra. Zreszta cały czas mi sie te wody wylewaly,az sama byłam zdziwiona ze tyle tego tam jest.
Najgorsza ta niepewność kiedy się zacznie, ja tym razem będę miała z glowy bo termin cc ustalony z góry, ale i tak się denerwuje zeby było wszystko wporzadku.
Wczoraj byłam na wizycie, mały ma podobno 3900. Chociaż ja tam nie wierzę w te pomiary, zawsze jest jakiś przelicznik błędu.
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsza ta niepewność kiedy się zacznie, ja tym razem będę miała z glowy bo termin cc ustalony z góry, ale i tak się denerwuje zeby było wszystko wporzadku.
Wczoraj byłam na wizycie, mały ma podobno 3900. Chociaż ja tam nie wierzę w te pomiary, zawsze jest jakiś przelicznik błędu.
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
koronkaa
Widzę ze kazda przezywa kiedy, gdzie i jak to wszystko sie zacznie.
Ja dziś postanowiłam umyć okna na razie na gorze domu umyte a pozniej po obiedzie wezmę sie za dol spacer zaliczyłam z rodzinka juz, obiad sie robi a teraz leżę obok mojej śpiącej królewny i mam jakies dziwne parie na "2":/ miałyście tak ?
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś postanowiłam umyć okna na razie na gorze domu umyte a pozniej po obiedzie wezmę sie za dol spacer zaliczyłam z rodzinka juz, obiad sie robi a teraz leżę obok mojej śpiącej królewny i mam jakies dziwne parie na "2":/ miałyście tak ?
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
papercut
ja chcialam umyc drzwi od lazienki cifem wyszorowalam jedna strone zmeczylam sie i poszlam spac ale juz mi przeszlo wiec nie wiem kiedy druga strone zrobie
ja czasem jak mam bol na okres to mnie tak kreci w brzuchu jakbym biegunke miala miec i z bolem mija ale zeby parcie to nie
ja czasem jak mam bol na okres to mnie tak kreci w brzuchu jakbym biegunke miala miec i z bolem mija ale zeby parcie to nie
weraweronika
Zaciekawiona BB
A w którym jesteś tygodniu? Ja też w to nie wierzę, zawsze się pomylą!Wczoraj byłam na wizycie, mały ma podobno 3900. Chociaż ja tam nie wierzę w te pomiary, zawsze jest jakiś przelicznik błędu.
Papercut ja też szalałam z radości na widok pierwszej siary
Podziwiam Was za aktywność fizyczną, ja już nie mam na to siły
moniczka2609
Z tymi wodami to jest tak ze Ci się chce siku wstajesz i dopiero wtedy odchodzą. Tak mówiły dziewczyny co ze mną na sali leżały
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama