reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mamakulka - to będzie taka adrenalina, że w ułamku sekundy znajdę się na podłodze :D przynajmniej taki jest plan xD :p
papercut - gratuluję pierwszej siary :D

reklama
tak na serio to wątpię by to miało jakieś duże ciśnienie żeby na leżąco miało chlusnąć. Teraz tak na dobrą sprawę nie mamy za dużo wód płodowych. Obstawiam że w większości przypadków albo się poleje po wstaniu albo zacznie się robić mokro na leżąco co skłoni do natychmiastowego wstania ;)

dziekuje :D

ja w lozku spie malo bo zaraz sie budze i ide na kanape a materac na kanape za 150 mozna dokupic wiec tragedii nie bedzie w razie co :D lozko za to to materac na materacu na paletach, na gorze twardszy bo jakos w ciazy wolalam i zamienilismy a moj go nie znosi wiec mysle, ze nawet by sie ucieszyl jakby znowu na tym miekszym spod spodu mogl spac :D

Ja to ostatnio gonie po łożku z podkładami, ale za moja córeczką którą od miesiąca uczę korzystania z nocnika, ale czasem jej sie zapomni zawołać. Na szczęście kilka wpadek bylo tylko na podłodze, ale nasze łóżko tez jest ulubionym miejscem zabaw wiec podkład pod pupą obowiązkowy :-). Ja jeszcze sobie nie dawałam podkładu, choć o tym myślałam ale u mnie skurczów brak, dzidzia cały czas bardzo ruchliwa, brzuch wysoko i mimo ze bardzo bym chciała juz urodzić to czuje ze Małej sie nie spieszy. Ja liczę ze mi sie zacznie od skurczy a nie od odejścia wód ;-). Przy córce miałam wywoływany poród i mi przebijali pęcherz jak kilka godzin po podaniu oksytocyny nic sie nie działo. Najgorsza ta niepewność jak, kiedy i gdzie sie zacznie poród ;-)

Mi pecherz przebiła położna podczas porodu a chlusnelo ze mnie jak z wiadra. Zreszta cały czas mi sie te wody wylewaly,az sama byłam zdziwiona ze tyle tego tam jest.

Najgorsza ta niepewność kiedy się zacznie, ja tym razem będę miała z glowy bo termin cc ustalony z góry, ale i tak się denerwuje zeby było wszystko wporzadku.

Wczoraj byłam na wizycie, mały ma podobno 3900. Chociaż ja tam nie wierzę w te pomiary, zawsze jest jakiś przelicznik błędu.

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze kazda przezywa kiedy, gdzie i jak to wszystko sie zacznie.

Ja dziś postanowiłam umyć okna :) na razie na gorze domu umyte a pozniej po obiedzie wezmę sie za dol :) spacer zaliczyłam z rodzinka juz, obiad sie robi a teraz leżę obok mojej śpiącej królewny i mam jakies dziwne parie na "2":/ miałyście tak ?

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja chcialam umyc drzwi od lazienki cifem wyszorowalam jedna strone zmeczylam sie i poszlam spac :D ale juz mi przeszlo wiec nie wiem kiedy druga strone zrobie :D

ja czasem jak mam bol na okres to mnie tak kreci w brzuchu jakbym biegunke miala miec i z bolem mija ale zeby parcie to nie

Wczoraj byłam na wizycie, mały ma podobno 3900. Chociaż ja tam nie wierzę w te pomiary, zawsze jest jakiś przelicznik błędu.
:szok: A w którym jesteś tygodniu? Ja też w to nie wierzę, zawsze się pomylą!

Papercut ja też szalałam z radości na widok pierwszej siary :)

Podziwiam Was za aktywność fizyczną, ja już nie mam na to siły :(

reklama
Do góry