reklama
koronkaa
Fanka BB :)
Basia i Karolka nie wiem czy uda wam sie dotrwać do sierpnia chyba porod juz tuż tuż powodzenia jak cos !
Ja dziś juz zdjęłam dziś piłkę do skakania zaczynamy 39tydz (38+1) jupi !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś juz zdjęłam dziś piłkę do skakania zaczynamy 39tydz (38+1) jupi !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie męczące te skurcze właśnie, wolę aby wody odeszły wtedy wiem, że to już to hehe. Dobrze ze prysznic jest alternatywą czu to jest to czy nie. Ciekawe czy się coś ruszy czy tylko macica nas w konia robi ;-)
weraweronika
Zaciekawiona BB
Włożyłam dziś na noc podkład pod prześcieradło, ale obudziłam się po godzinie z gorąca. Zimą mogłaby być całkiem przyjemnie, ale teraz to męczarnia. Trudno będzie jak będzie. Najwyżej do listy zakupów dopiszę nowy materac
agata320
Sie rozkręcanie dziewczyny, ja wczoraj chyba przez ta pogodę w ogóle nie czułam ruchów małej:-( strasznie sie denerwowałam bo ani słodkie ani
leżenie na lewym boku nie działało i pojechałam na ktg. Wszystko wyszlo dobrze, tętno jest ok. Miałam lekkie skurcze. I tak sie zastawiam Wy tez tak macie? Dzisiaj od rana znowu cisza w brzuchu, martwi mnie to bo cały czas mam schize ze moze byc pępowina owinięta a na usg juz nie widać bo jest nisko w kanale...
leżenie na lewym boku nie działało i pojechałam na ktg. Wszystko wyszlo dobrze, tętno jest ok. Miałam lekkie skurcze. I tak sie zastawiam Wy tez tak macie? Dzisiaj od rana znowu cisza w brzuchu, martwi mnie to bo cały czas mam schize ze moze byc pępowina owinięta a na usg juz nie widać bo jest nisko w kanale...
Dziewczyny powiedzenia oby akcja się rozwinęła się konkretnie a nie Was męczyła
Agata moja też się słabiej rusza, ja ją mniej czuję mimo, że wczoraj na KTG na wydruku widać, że rusza się cały czas teoretycznie. Wieczorem była bardzo ruchliwa. Teraz dzieciaczki mogą być spokojniejsze przed porodem, ale czujność wiadomo trzeba zachować
Bardzo mi się podoba dzisiejsza pogoda Jest czym w końcu oddychać Jedziemy więc na plac zabaw i na lody
Agata moja też się słabiej rusza, ja ją mniej czuję mimo, że wczoraj na KTG na wydruku widać, że rusza się cały czas teoretycznie. Wieczorem była bardzo ruchliwa. Teraz dzieciaczki mogą być spokojniejsze przed porodem, ale czujność wiadomo trzeba zachować
Bardzo mi się podoba dzisiejsza pogoda Jest czym w końcu oddychać Jedziemy więc na plac zabaw i na lody
Mika06
Agata - mój mały szaleje bez względu na pogodę czy jedzenie, jedynie w nocy po 1 śpi dość długo. Tak to non stop go czuje. Próbuj ją pobudzić, może ma lenia słyszałam że dzieci przed porodem robią się mało aktywne.
z tymi podkładami to masakra jest bo nie przepuszczają powietrza, zdjęłam po pierwszej nocy i uznałam że najwyżej się materac wymieni
z tymi podkładami to masakra jest bo nie przepuszczają powietrza, zdjęłam po pierwszej nocy i uznałam że najwyżej się materac wymieni
Mamakulka
Kurde ja nie chce materaca wymieniać bon jest nowy, drogi i na gwarancji haha powiem , że sam puścił wody i oddam
Mój syn taki jest pol na pół. Raczej ruchliwy. Wystarczy , ze wody się napije
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mój syn taki jest pol na pół. Raczej ruchliwy. Wystarczy , ze wody się napije
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama