reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Ja dzis zaczynam 38 tc ciesze sie chociaz jakos wizja porodu jest dla mnie daleka. Nie wiem czy w ogole da sie na to przygotowac ale te mysli w ogole staram sie wypchnac z glowy nie myslec[emoji14]zyje codziennoscia jakies to wszystko dla mnie nierealne a przeciez chodze z duzym brzuchem hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bede obserwować i ja pobudzać tak jak radzicie. Wole zachować czujność, im bliżej porodu tym więcej sie stresuje. Pogoda dzisiaj dużo lepsza! Ja od tygodnia mam podkład pod prześcieradło włożony, nawet nie na tragedii ze spaniem, chociaż sie zastanawiam jak to jest czy jak chluśnie porządnie to czy ten podkład w ogóle cos da?;)

ja mam po cichu nadzieję że zdążę się szybko sturlać z łóżka gdy poczuję że się ze mnie leje :p
kurczę jak wy wszystkie już zaraz będziecie po kolei rodzić a ja na szarym końcu...fajnie by było urodzić 2tyg przed terminem...lżej by było :D

A mi teoretycznie zostało 8 dni do terminu i 7 do werdyktu doktorka. No chyba że jednak synuś postanowi ruszyć z kopyta na ten świat ale się nie zanosi póki co:p

Ja nawet o żadnym podkładzie nie pomyślałam :p w sumie to może wreszcie by się łóżko wymieniło :p

Dziś przyjemniej... Przynajmniej teraz bo ma znów być ciepło. Korzystam z chłodku i leżakuje na łóżeczku, jem porzeczki i czytam lekki kryminał ;-)

Ja do dzisaj tez bede miala problem bo przyjeżdża nowy tapczan i tak od nowosci go pomoczyc to tragedia:-) i zastanawiam sie co mam zrobic zeby go noe pobrudzic/ pomoczyc trzeba bedzie cos wymyslic

MI się wizualizacje tez włączyły po twoim komentarzu :D

a tak to nie pomyślałam o tym podkładzie w sumie.. Ciężko by było zmieniać materac taki ciężki jest.. Może też umieszczę ten podkład pod spód jednak..

reklama
Do góry