reklama
Witam przyszłe i obecne mamusie przesyłam Wam ogłoszenie na mega wyprawkę dla księżniczki moja córka również jest z sierpnia tyle że 2015 Gorąco polecam ! Link do: Sprzedam mega paka DZIEWCZYNKA 56-62 ponad 120 szt a Wam życzę szybkich i szczęśliwych rozwiązań!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No dziewczyny rozkręcily mi sie te skurcze.. Miałam co 1o minut dość bolesne. Poszłam się wykąpać i po malu sie wyciszylo...
Id czasu do czasu tylko boli
Koleżanka dzisiaj miała cc. Rano jej wody odeszły a o 16 cc bo nie było postępu... Nawet nie miała boli porodowych....
Id czasu do czasu tylko boli
Koleżanka dzisiaj miała cc. Rano jej wody odeszły a o 16 cc bo nie było postępu... Nawet nie miała boli porodowych....
weraweronika
Zaciekawiona BB
Na szkole rodzenia mówili, że od 36 tygodniaA od którego tygodnia ciąży można ją pić? Są jakieś przeciwwskazania? Bo ja czytałam właśnie różnie.
Dziewczyny z Warszawy, wszystkie rodzicie na Żelaznej?
Karolanka
Fanka BB :)
Kurde weźcie bo właśnie wyszłam spod prysznica i mam skurcze i ból jak na mmojej mamie pod prysznicem odeszly wlasnie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolanka
Fanka BB :)
Hej hej, ja miałam nocke MasakraKarolanka Basia. Jak po nocce co z Waszymi skurczami ustały czy się porwalyscie na lipiec? :-)
Skurcze co 10 minut przez trzy godziny rozwierajace bo ból mega jak na m.
Poszłam pod prysznic i mi przeszło
Ciekawe ile mi się z tych dwóch cm zrobiło..
Wizyta 3 sierpnia mam nadzieję że dotrwam [emoji3]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama