reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
u nas są miejsca dla ciężarnych ale po drugiej stronie szpitala. Tam gdzie jest już oddział a nie tam gdzie izba przyjęć.

dziewczyny ale mi rozkminka do glowy przyszla - spedzam w wannie ok 2h dziennie, lubie sie pluskac relaksuje mnie to poza tym pomaga na spiety brzuch i bol plecow i tak jak dzisiaj sobie siedzialam tak mnie tknelo a jakby wody mi do wanny odeszly? niby to pykniecie jest ale jak przegapie? przeciez nie mozna za dlugo bez wod chodzic a jak ja nie bede wiedziala, ze nie mam? to jakos znaczaco brzuch sie zmniejszy jak odchodza moze? chyba sie opanuje z tymi kapielami bo teraz to sobie wkrecilam haha

dziewczyny ale mi rozkminka do glowy przyszla - spedzam w wannie ok 2h dziennie, lubie sie pluskac relaksuje mnie to poza tym pomaga na spiety brzuch i bol plecow i tak jak dzisiaj sobie siedzialam tak mnie tknelo a jakby wody mi do wanny odeszly? niby to pykniecie jest ale jak przegapie? przeciez nie mozna za dlugo bez wod chodzic a jak ja nie bede wiedziala, ze nie mam? to jakos znaczaco brzuch sie zmniejszy jak odchodza moze? chyba sie opanuje z tymi kapielami bo teraz to sobie wkrecilam haha
Peper no co ty, jak ci odejdą wody to i tak za jakiś czas powinna się zacząć akcja skurczowa.
Nie ma tak że odchodzą wody i nic się nie dzieje..
Ja jak biorę długi prysznic tovtez mam schize że wody odejdą i nie zawsze a potem pukam się w czoło że potem i tak się zacznie co na się zacząć dziać więc spokojnie [emoji39]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ale u mnie zrobilo sie przyjemnie po burzy wkoncu jest czym oddychac bo myslalam ze dzis padne

A co do odchodzacych wód to raczej sie zorientujesz ze sikasz do wany bo to przeciez czuc ze cos ci z tamtad wylatuje

reklama
Chyba każda tak ma bo ja zawsze pod prysznicem mam rozkmine straszna nad tym :) i zawsze jak gdzieś idę np do kumpla do sklepu czy gdzieś to sobie wyobrażam reakcje swoją i osób trzecich na odejście wód xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry