reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Beatko gratulacje !!!! Super ze moglas tak urodzic bez rozcinania i bez pekniecia. Duzo zdrowka dla Was ;**

Antiope, no wlasnie podobno ma dlugie nogi i to pewnie po mezu bo ja z malych jestem 161. Ale jaka bedzie to sie pewnie okaze dopiero. Ja mam codziennie wieczorem strach ze to juz tak sie boje..

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Gratulacje Beata !!!! Super ze malutka już z Tobą i że ładnie sie do cyca przystawia :D i że położna ogarnięta i tego NIEpęknięcia też gratuluje :)
Szczerze i pozytywnie zazdroszcze.
Ja torbę mam spakowaną, tylko do końca nie zdecydowałam w którym szpitalu będę rodzić ;) sprawdzałyście opinie na stronie gdzierodzic.pl ?? Bo moje szpitale mają tylko 3-5 opinii i nie wiem na ile się tym kierować.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie sprawdzam, bo mam tak naprawdę tylko jeden do wyboru. Prawdę powiedziawszy boje się go jak cholera, bo tam umarła jedna z bliźniaczek sztangisty Bonk, a moja teściowa "dzięki" błędowi lekarza ma niepełnosprawną córkę z porażeniem mózgowym, ale raczej nie mam wyboru:(

Ja tez nie mam wyboru, chyba ze dojadę 50km do większego miasta. Ale jak leżałam u nas na oddziale wszyscy byli bardzo mili. Podkusiło mnie oglądałam porody naturalne i cesarskie ciecie na YouTube.. MASAKRA, niczym sie nie martwiłam do teraz... Jak sobie pomyśle jak bardzo moge tam sie zmienić, przerażajace! Życzę nam wszystkim szybkich porodów bez pęknięć! I radzę Wam dobrze niech Was nie kusi oglądanie..

reklama
Azamamew a skad jestes ?? Daleko masz do innego szpitala ? Ja mam wybór między szpitalem u rodziców moich (pracuje tu lekarz ktory prowadzi mi ciaze, warunki sa spoko, tylko ze to jest 50km od mojego mieszkania do ktorego w koncu sie przeprowadzamy) szpital nr 2 (najblizej nowego mieszkania, warunki zle, nie podoba mi sie podejscie personelu, zle opinie na gdzierodzic.pl) szpital nr 3 (20 min drogi od mieszkania, warunki super, patologia ciazy i noworodka, porody w wodzie, dobre opinie) i nie wiem gdzie rodzic ;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry