reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Beata ogromne gratulacje. Kochana miałaś położna , obym ja również na taką trafiła.

Ja właśnie wracam z imprezy. Juz się nie nadaje :D Igi potańczyl w środku , ja siedziałam na środku festiwalu na krzesle i czułam się jak gruby ratownik haha najadlam się i tyle. Spotkałam ogrom znajomych dostałam miliardy całusow i podziwow, że jeszcze daje rade łazić :) było miło.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka super ze wypad sie udał;-) jaspis byłam ciekawa jak wyglada cesarka a ostatnio jakos popularny film o tym był i tak zaczęłam szukać ze sie wciągnęłam na całego;-/ i po tym zastanawiam sie czy aby na pewno mój partner powinien byc w momencie kulminacyjnym.. Jeszcze przemyśle:-) mała dzisiaj smyra mnie ręka po pęcherzu (tak mysle) mega dziwne uczucie i siku co 15 min;-o

ja ogladalam filmiki z cc i mi sie podobalo, ale ja dziwna jestem od zawsze lubilam operacje ogladac itp :D

wczoraj w nocy obudzil mnie skurcz (chyba) bo zrobilam siku, poszlam spac pospalam 40min i obudzil mnie megatwardy bolesny brzuch musialam isc siku bo bym nie wytrzymala i w nocy co jakas godzine-2 sie budzilam tak samo, dzisiaj specjalnie 2x siku robilam przed pojsciem spac, pospalam 2h i to samo twardy brzuch mnie budzi musze koniecznie isc siku dodatkowo jak chce sie wysikac strasznie mnie kluje szyjka (chyba) nie podczas samego sikania tylko chwile przed, mocz dopiero co robilam i wszystko ok nie ma zadnej infekcji.. ciekawa jestem na ile to faktycznie skurcze sprawiajace, ze odczuwam parcie na pecherz i wtedy dziwnie sie sika a na ile pelen pecherz powodujacy twardnienie brzucha. no ale gdzie tak pelen pecherz po 2h, nie wiem zglupialam, macie do czytania moje nocne wywody na temat moczu :D

Może skurcze i Ci uciska tez tak sie ulozylo dziecko Ci na pecherzu akurat. Mnie budzily i budza nadal skurcze czyli co mialam twardy brzuch to się budzilam bo tak nieprzyjemnie sciskalo. Nie wiem jak z moczem nie potrzebowalam isc ale mozliwe ze tez tak jest.
Mnie to tak moemntani tez cos tam zakluje.

Ja tez na yt zaczelam oglądać tylko porody naturalne. Nie rozumiem troche wkladania tych filmikow tak do sieci calkiem nago w takin stanie.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Bez twarzy? Chodzi CI o te filmiki? Ja oglądałam porody z twarzą. Zaczęłam od tej Australijki, a później jakaś z trojaczkami była i po kolei już różne co rodziły albo w szpitalu albo w domu.

ta australijka to w ogole dziwadlo ;D w glowie mi sie nie miesci jak mozna w lesie nad potokiem dziecko rodzic.. a jakby sie cos stalo.. te cc co ogladalam to filmiki samego brzucha byly bez twarzy

Jak bede w domu to zaraz fotke wrzuce.
No I sie zaczelo nocka zarwana;) ale co tam, mala ciagnie cyca, czasem sie denerwuje, kochana jest.
Jeszcze troszke I wszystkie bedziecie mialy swoje pociechy I lekkie porody :) tego Wam zycze.
Ja ciesze sie, ze urodzilam wczesnie I takie malenstwo, ostatnio syn prawie 4.5 kg to roznica ogromna. A najlepsze jest to ze moj synus w domu za mna nie placze, to ja mazalam sie za nim jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze puszcza nas szybko do domku

Oby beatko puścili :) super masz kolejna z dzidzia.
Ja sie czuje juz okropnie. Serio jestem na ostatnich nogach wcześniej się wam chwaliles jak się fajnie czuje ale mam zjazd. Juz mogę rodzic.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry