reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A wiec jestem mega szczesliwa, plakalam jak zobaczylam moje szczescie 2.900 :) pierwsze co to patrzylam czy to corka.
Mialam super polozna, zajebista babka konkretna, stanowcza, na poczatku bylam nia przerazona. Powiedziala, ze jak bede z nia wspolpracowac to bedzie ok .
Na porannym ktg zero skurczy, powiedziala do mnie, masuj sutki tak, zeby az piekly!! Bo porod ma sie odbyc naturalnie a Nie po kroplowce. Cyce myslalam, ze odpadna, ale skurcz zaczal pojawiac sie jeden za drugim. Potem pileczka, maz masujacy sutki, gaz rozweselajacy:) fakt ze byl okres ze plakalam przy skurczach z bolu ale ani Nie naciela mnie bo powiedziala, ze jest przeciwnikiem ani Nie peklam. Jestem Nie- uszkodzona ani troszke!! Rodzilam na kolanach z dupa w gorze ;) super :)
Moja Amelka ciagnie cyca to mnie potwornie boli brzuch, polozna mowila, ze macica sie obkurcza, ale damy rade:)

reklama
beata0526 GRATULACJE ! Malo takich położnych niestety, super, ze Ci się tak udalo wszystko ja to się wlasnie nacinania chyba najbardziej boje.. Teraz tylko byle do domu wrócić

Beata gratuluję! Super że masz już przy sobie swoje małe szczęście i że poszło tak dobrze. Kurcze sklonować tą położną! ;-) zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domku :-)

reklama
Do góry