reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Happymum, gratulacje córci !!! :) super że mała zdrowa, to najważniejsze :)
Dziewczyny z tego co słyszałam od polożnej to nie ma już 5 w 1, wycofali ją i teraz są albo 6 w 1 albo nieskojarzone. A też chciałam 5 w 1 bo przystępna cenowo i była kompromisem pomiędzy skoharzonymi i nie. Jeśli w przychodni nie będzie juz 5 w 1 to już wole te normalne sanepidowskie.
Ja też z tych co się bez potrzeby nie lubią przytulać ;) ale ze mną nie ma problemów z kołdrą, bo mi nie potrzebna, śpię bez :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happymum20 gratuluję ślicznej corci [emoji8][emoji8] wspaniale że jest zdrowa i jesteście już razem.

Znowu zniknęłam wiem...tyle że tym razem powód był ważny...ponad tydzień temu po czwartkowych badaniach zostawili mnie w szpitalu i wywoływały poród. W efekcie mała urodziła się 25.06.2016 o 23:30 z wagą 2280g w 35+1tc całkiem zdrowa i samodzielna. Wszystko jak u donoszonego dzidziusia. Oddech,odruch ssania itp.
1467447090-1d1mld.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Hapymum20 gratulacje:) Sliczna kruszynka! Świetnie, ze zdrowiutka, to najważniejsze:)

dziewczyny dziś to już chyba pojadę do tego szpitala...przypomniało mi się że mam prawą nerkę ruchomą (ból jest z prawej strony) i mam nadzieję że tylko mały ją uciska, stąd ból...wczoraj jak leżałam cały dzień to nie było źle, mąż skakał nade mną i wszystko przynosił żebym wstawać nie musiała ;) no ale teraz ledwo z lóżka wstałam tak mnie ten ból trzyma....z lewej wszystko jest ok a z prawej nawet nogi nie mogę podkurczyć :( więc do łazienki to musiałam się sturlać z lóżka...teraz już zasnąć nie mogę, leże i myślę co przygotować w razie w żeby mąż znalazł gdyby musiał pakować torbę z rzeczami dla małego.

ojej mika to pojedz na wszelki wypadek, jak tak strasznie boli to moze faktycznie ci nerke uciska.. wytlumacz mezowi gdzie co jest, na pewno da rade spakowac w razie czego

ja kolejny dzien z rzedu obudzilam sie bo brzuch mnie koszmarnie boli, tylko z samego rana - uczucie jakby mial eksplodowac zgieta ide siku, wysikam sie i powoli przechodzi

no właśnie ja miewałam takie poranne bólem brzucha, szlam siku i bylo lepiej ale wczoraj ten bol jakiś inny byl i dziś już nie wiem czy gorzej boli czy odczuwam to bardziej przez to że tak długo to trwa...do szpitala już jestem spakowana, zaraz się pewnie zabiorę ale niechętnie bo nie lubię tam siedzieć :p

reklama
tak czy inaczej nie powinno cie az tak dlugo bolec, no chyba ze to wiezadla ale to by przesada byla zeby az tak bolalo.. ja tez nie znosze szpitali, doskonale cie rozumiem ;p to jedz i dawaj znac co tam sie podzialo ;*

Do góry