reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Przyjęli mnie na oddział, podłączyli pod ktg, za pół godziny sprawdzą zapis i potem reszta badań. Ból nadal nie minął niestety :| fajny oddział, ciągle dzieciaczki wożą :)

ze mną na sali są jeszcze dwie babki, mam nadzieje że żadnej nie zechce sie rodzić :D a ja nie mam zamiaru kontynuować kolejki od końca :p z resztą czuję że to nie mój dzień na poród :D
przed chwilą przyszła pielęgniarka, zerknęła na ktg i powiedziała że jest dobrze więc ufff...

powinni :p najlepszy lekarz ma teraz dyżur, bardzo fajny więc jestem pewna że zbada mnie jak trzeba :)
ale płaczki z tych dzieciaczków, czuję że się dziś nie wyspie :D

ciezkie to zycie nie ma co sie dziwic, ze placza :D

mi bol przeszedl zostal dziwny dyskomfort ale brzuch miekki, mala najpierw miala czkawke potem mnie bolesnie skopala wiec zakladam, ze nic powaznego

Mika ja obstawiam ta nerke jak mówiłam :-)
Usg zrobią i zobaczą czy zastój, dostaniesz leki rozkurczowe i za kilka dni do domu.
Mi przeszło od razu po pierwszej kroplowce i jeszcze dobę Polezalam bo wiadomo że przez nerke mogą być skurcze niestety.

Powodzenia

reklama
Do góry