reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Przyjęli mnie na oddział, podłączyli pod ktg, za pół godziny sprawdzą zapis i potem reszta badań. Ból nadal nie minął niestety :| fajny oddział, ciągle dzieciaczki wożą :)

ze mną na sali są jeszcze dwie babki, mam nadzieje że żadnej nie zechce sie rodzić :D a ja nie mam zamiaru kontynuować kolejki od końca :p z resztą czuję że to nie mój dzień na poród :D
przed chwilą przyszła pielęgniarka, zerknęła na ktg i powiedziała że jest dobrze więc ufff...

powinni :p najlepszy lekarz ma teraz dyżur, bardzo fajny więc jestem pewna że zbada mnie jak trzeba :)
ale płaczki z tych dzieciaczków, czuję że się dziś nie wyspie :D

ciezkie to zycie nie ma co sie dziwic, ze placza :D

mi bol przeszedl zostal dziwny dyskomfort ale brzuch miekki, mala najpierw miala czkawke potem mnie bolesnie skopala wiec zakladam, ze nic powaznego

Mika ja obstawiam ta nerke jak mówiłam :-)
Usg zrobią i zobaczą czy zastój, dostaniesz leki rozkurczowe i za kilka dni do domu.
Mi przeszło od razu po pierwszej kroplowce i jeszcze dobę Polezalam bo wiadomo że przez nerke mogą być skurcze niestety.

Powodzenia

reklama
Do góry