reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No to dowiem się na wizycie. Najwyżej zatrudnię kumpli do dyżurów do wozenia mnie na ktg. Nie będę autobusami jeździć bo mnie coś trafi. :D

Monika fajnie :D ponad 2 kilosy kurde ciekawe czy mojego będą ważyć teraz.

Igi 34 tc [emoji173]

Weźcie się z tą wagą ;) ja przy 173cm waże teraz 81.5 kg !!! Czyli 16.5 kg przytyłam, chyba za dużo jem... do 25 tc szłam zgodnie z tym kalkulatorem wagi ale teraz waże wiecej niz mialam do porodu[emoji14]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy 175 waze juz 83:( mam nadzieje ze przynajmiej 3/4 tego zniknie samo po poradzie a reszte ogarne do tej pory nie mialam problemow z waga i nadwaga wiec mam nadzieje ze po porodzie tez nie bede miala.

Eureka mam szafe dla dzidzi przygotowaną wszystkie ciuszki sa posortowane. Pranie w pralce jutro juz bede miala torbe przygotowaną a to chyba najwazniejsze co mnie dreczyło:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę dopiero 7.07 i będę kończyć wtedy 33tc, gin nic o ktg nie wspominał, ale jak go zapytałam kiedy potem będzie wizyta, to powiedział mi, że za następne 4 tyg, czyli dopiero w 37 tc, trochę mnie to martwi. Chodzę na NFZ.

Ja chodzę na nfz również. Mam od 30 tc wizytę co 3 tygodnie. Na każdej usg moze dopytaj czemu tak późno?

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Do góry