reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mój też na 2 zmianie a leżę i pachnę. Sam kazał mi leżeć bo marudzi że doktor kazał leżeć i odpoczywać dużo a ciągle coś robię albo coś. Tylko syn mi zaraz wykopie wszystkie wnętrzności.

Mi mój w depilacji nie chce pomóc :-/

reklama
Mamakulka o to dobrze dzis masz na prawde.

Mika no mi tez najbardziej przeszkadzaja moje uda.. taki celulit ze OMG!

Budyn to chyba tez sobie zrobie na podwieczorek bo juz ostatnio mi sie chcialo:p

Jeny ja juz nie mam sily to co dzis zrobilam to kropla w morzu, czeka mnie dobrych pare dni w tym pokoiku bo mecze sie szybko..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mój też bo nie umie ale teraz mu tak marudzilam, że obiecał , że spróbuje. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Na ostatnia wizytę próbowałam sama ale wyglądałam jak pogryziona przez wilki czy coś. Generalnie nie ciekawie[emoji14]

Dziewczyny od którego tc jest ktg? Ja w pt zaczynam 35 , mąż jedzie na 2 tygodnie do tego Berlina. Jedni mówią , że po 30 się robi a inni po 37. Jeśli po 37 to byłoby mi wygodnie bo akurat na powrót męża ...

Igi 34 tc [emoji173]

azamamew - mam 164cm ja na ogół ważyłam 56-58, po poprzedniej późno straconej ciąży dopadł mnie efekt jojo i tą ciążę zaczęłam z wagą 63...patrząc na wagę startową wychodzi +5,5kg czyli normalnie a nawet nieźle ale w tyle głowy pamiętam to że na poczatku od wymiotów schudłam 5kg które szybko wróciło...

mi o dziwo udaje się golenie na czuja :D jutro mnie czeka zabawa bo w środę NARESZCIE wizyta! Jestem strasznie ciekawa wagi :D
właśnie Też miałam pytać o to ktg...nigdy nie miałam :p i czy wiecie może od którego tygodnia wizyty są częstsze niż raz na miesiąc?

Ja teraz mam 35 tydzień i już mam co dwa tygodnie. Ostatnio Byłam w czwartek a teraz idę chyba 7 lipca. Ja jak na wagę mam wejść do chora jestem :p

Ja pytałam położną w piątek bo też byłam ciekawa. To od 36 się zaczyna i lekarz mnie do niej skieruje i w dzień wizyty albo najbliżej jak się da najlepiej zrobić. Więc mi w 37 wyjdzie chyba albo nawet 38. Ja prywatnie chodzę do gina więc nie mam tak jak inne babki na kasę chorych w przychodni przed wizytą na miejscu.

Ja czekam właśnie na wizytę [emoji5] dzisiaj mam mieć też ktg a jestem w 34tc [emoji4] co do wagi to ostatnio jak odbieralismy z mężem wózek to Pan opowiadał nam że była dziewczyna która przed ciążą wazyla 50 kg a w 8 miesiacu wazyla 95 kg... więc dziewczynki nie narzekać na swoje 15+ [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

no to niezle poleciala :o

ja bardzo podobnie jak azamamew przy 170cm wazylam 56-83 i po prostu meczy mnie ogrom mojej wagi, na pewno jakbym zaszla w ciaze wazac te 56 o wiele lepiej bym znosila te +12 niz z wyzszego progu ;p
ale przynajmniej wiem, ze jak sie upre to potrafie schudnac :D

co do ktg jeszcze nie mialam ciekawa jestem czy jutro mi zrobia, to bedzie 33tc

czekamy na wiesci po wizycie :)

reklama
Do góry