reklama
Magdalena T.
Fanka BB :)
Ja nie pogardziłabym niczym co słodkie babki uwielbiam i mogę jeść i jeść;-) my to dobre jesteśmy, dopiero co o celulitach i kg pisaliśmy a teraz już marzymy o roladach, babkach itp ;-)
Magdalena T.
Też łapie się na tym że chce zrobić sobie dzień, dwa bez słodkiego dla odmiany a tu kicha najdzie mnie ochota i już marzę o drożdżówce z budyniem
Oby po ciąży samokontrola nam działała sprawnie
Oby po ciąży samokontrola nam działała sprawnie
Mika06
ja też jestem załamana swoimi udami...jak u starej baby ale to chyba faktycznie ten wodny bo nie jestem dużo większą a strasznie szybko mi ostatnio kilogramy przybyły, dziś stanęłam na wagę a tu 68,5 nigdy tak dużo nie ważyłam...po porodzie brzuszki i przysiady codziennie! Obiecuje
i pomimo tego że widziałam dziś swoją wagę to też mam ochotę na ciasto taka rolada czy babka cytrynowa były by idealne
Dziewczyny kupiłam w lidlu legginsy ciążowe rozmiar S, byłam przekonana że się nie wcisnę...a tu ten pas co powinien się na brzuchu trzymać się zsuwa i potem reszta też zjeżdża więc tylko chodzę i je podciągam może jeszcze nie jest z moją wagą tak źle i to jednak woda
i pomimo tego że widziałam dziś swoją wagę to też mam ochotę na ciasto taka rolada czy babka cytrynowa były by idealne
Dziewczyny kupiłam w lidlu legginsy ciążowe rozmiar S, byłam przekonana że się nie wcisnę...a tu ten pas co powinien się na brzuchu trzymać się zsuwa i potem reszta też zjeżdża więc tylko chodzę i je podciągam może jeszcze nie jest z moją wagą tak źle i to jednak woda
Magdalena T.
Też ważę 68 kg i mnie to przeraża. Też mam obrzęki i myślę że przez tą głupią wodę bo aż tyle to nie jem.
Chociaż kiedyś gin mi nie wierzył. gdyby nie to że po ślubie przytyłam 10 kg to by był pikuś. 2 lata temu ważyłam 46 albo 45 kg. Odstawiłam pigułki i w podróży jadłam to i owo i proszę. Schudnąć już nie mogłam a zawsze wystarczyło się poruszać i ograniczyć. Potem podejrzewałam tarczyce i faktycznie na początku ciąży się okazało że jest zaburzenie.
Ale gin twierdził że zaburzenia hormonalne to wymówka od jedzenia. Podobnie teściowa ostatnio stwierdziła że się starzeje i mój metabolizm nie ten już. Halo mam 27 lat i liznełam dietetyki. Jaka ja stara???? Nawet teść się zdziwił że do starości to mi daleko ale co tam... Schudnie się. Chodakowską się odpali czy coś a i hormony się może unormują:-)
Chociaż kiedyś gin mi nie wierzył. gdyby nie to że po ślubie przytyłam 10 kg to by był pikuś. 2 lata temu ważyłam 46 albo 45 kg. Odstawiłam pigułki i w podróży jadłam to i owo i proszę. Schudnąć już nie mogłam a zawsze wystarczyło się poruszać i ograniczyć. Potem podejrzewałam tarczyce i faktycznie na początku ciąży się okazało że jest zaburzenie.
Ale gin twierdził że zaburzenia hormonalne to wymówka od jedzenia. Podobnie teściowa ostatnio stwierdziła że się starzeje i mój metabolizm nie ten już. Halo mam 27 lat i liznełam dietetyki. Jaka ja stara???? Nawet teść się zdziwił że do starości to mi daleko ale co tam... Schudnie się. Chodakowską się odpali czy coś a i hormony się może unormują:-)
Magdalena T.
Ja leżę z nogami na poduszkach i czytam "Tamtego lata na Sycylii" a w przerwach zaglądam tutaj oj mi też by się przydały zabiegi pielęgnacyjne... Brwi trochę skubnęłam, a gdzie reszta
Mamakulka
Mąż mi obiecał kolejne podejście do golenia przed wizytą wiec będzie małe spa ale to nie dziś. Dziś mam dzień leżenia i oglądania nowego sezonu mojego serialu <3
Mąż poszedł do pracy na popołudnie wiec mam cały dzień dla siebie. Obiad wczorajszy bo zupa, dom czysty, nic mnie nie goni.
Igi 34 tc [emoji173]
Mąż poszedł do pracy na popołudnie wiec mam cały dzień dla siebie. Obiad wczorajszy bo zupa, dom czysty, nic mnie nie goni.
Igi 34 tc [emoji173]
reklama
A
a_gosc
Gość
Mika06, a ile masz wzrostu jeśli można spytać, że dla Ciebie 68 to tak dużo? Ja mam 170cm, do 18 roku życia ważyłam 54 - 56 potem wpadłam w efekt jojo i największa moja waga to ponad 85kg, od 3 lat mniej więcej utrzymuje wagę chyba że tam 3 kilo przytyje, no i nie przybieram i nie tracę wagi tak szybko jak kiedyś (przytycie lub schudniecie 20kg w 2 miesiące). Teraz ważę 67,5kg, a waga startowa 63kg.