reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U mnie dzisiaj tez upaly, na szczescie wiatrak ratuje zycie :D musze sie pozalic, po 3 dniach nie wychodzenia z domu (wychodze tylko z mezem, sama sie boje bo za kazdym razem cos sie dzieje, zgina mnie w pol, boli, kluje itd), wczoraj stwierdzilam ze czas na zakupy w drogerii (dla mnie wypas i atrakcja jak sie do ludzi nie wychodzi), juz jak sie ubralam zaczelo mnie kluc w kroku (nie wiem jak inaczej to opisac), pomyslalam ze rozchodze-nie udalo sie, probowalam odpoczac-tez nic nie dalo, ale nie dajac za wygrana doczolgalam sie do auta, po przyjezdzie pod sklep wysiadlam z auta i jeszcze szybciej wsiadlam spowrotem, znowu klucie-dosc bolesne... co ciekawe w ciagu dnia, kiedy chodze po mieszkaniu, odkurzam czy robie cokolwiek jest spokoj.. tylko rusze 4 litery z domu i sie zaczyna :(

Też tak miałam swego czasu, że chodzę po domu, sprzątam, jak mąż nie zauważył, to zdarzyło mi się dźwigać, tego czego nie powinnam, a jak wyszłam z domu, parę kroków i brzuch dęba staje, albo się słabo robi. Nie wiem od czego to zależy, był teraz czas, ze wszystko w porządku nawet na dworze, ale obawiam się, że przy tych upałach znów to wróci.

U mnie też upał, ale energia jest mega :)
trzecia tura ciuszkow się pierze, fajnie i szybko wszystko schnie, jak się upoce to wejdę do basenu dla ochlody;) bo muszę zrobić to co sobie zaplanowałam :)

Moje od dawna przynoszą mi wstyd, tylko, miałam zawsze dość ładną talię i miałam szczuplejszą górę to mogłam to podkreślić i schować je, teraz to chyba powinnam nosić na sobie worek.
Łączę się w bólu. Ale wczoraj kupiłam sobie sukienke maxi i serio wygląda dobrze, nie prezentuje się jak słoń i przede wszystkim nie widać rajstop :) a one są mega aseksualne :-D

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Też miałam w planach maxi ale jakoś nic z tego do tej pory nie wyszło. Podobno takim kurduplom jak ja nie pasuje... Trochę mnie też teściowa zniecheciła
Uff ostatnie pranie i na dziś dość. Obiad też dochodzi. Zostanie mi wyszykować się i wizyta u doktora. No i jeszcze na cmentarz chce podjechać bo dziś dzień ojca...

Te plecy mnie wykończą dziś... Chciało by się zrobić dwa razy więcej i w krótszym czasie :-)

reklama
Do góry