reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

kamcia zylaki lepiej bo glownie leze, ale nogi tragicznie wygladaja i tak.. jak stare chore mieso serio az wstyd

mi sie wydaje, ze we wszystkim monstrualnie wygladam nie wiem co wieksze brzuch czy tylek

jestem sama w domu megaglodna mam ochote na bulke z maslem, chyba sie zbiore do piekarni to 3min na piechote ale tak od 9 sie zbieram bo tez co nie wyjde jakby szyjka mnie kluje, brzuch ciagnie zaraz bol na okres troche strach.. w domu oczywiscie jak sie krece nic sie nie dzieje, no ale mam taka ochote na te bulke :D

co do bolu na okres ja miewam pare razy dziennie ale to mnie boli jakies 3-5 min wiec nie wiem czy to skurcze bo to chyba powinno krotkie regularne byc?

reklama
Jesteśmy po badaniach ale i wynikach niewiele wiemy. Mała ma 1400 G. Dostaje nospy aspargin, liteine dopochwowo. Jutro zapadnie decyzja co ze sterydami dla Małej. Niestety mam nie chodzić nigdzie poza wc :-/ jest mi tak gorąco ze płynie ze mnie. Zamarzylam i takim wentylatory jak pisalyscie :-) aaaaa byłam chwilę na oddziale porodowyn, te Maluszki szlowe, zapakowane w fotoleki prawie ich tam nie widać :D:D

Najważniejsze, ze jesteście pod opieką, leżenie nie jest przyjemne, ale dla dobra dziecka trzeba. Trzymamy wszystkie tu kciuki za Was.

maldob bedzie dobrze :) daj znac jaka decyzja bedzie :)

poszlam po te bulki zajelo mi to 40min zamiast 3 i spuchlam jak ciocia z 3 czesci harrego pottera xd jestem tak zmeczona ze tej bulki nie mam sily sobie maslem posmarowac takze troche sie nie oplacalo isc :D

Kamcia mi tez pod kolanem zrobił sie żylak i skupisko naczynek popękanych;-/ tal samo zauważyłam ze na brzuchu zaczynaja sie pojawiać małe naczynka. Wczoraj skończyłam szkole rodzenia, ile prezentów na koniec. Czesc kosmetycznej wyprawki mam z głowy;)) co do prani od wczoraj walczę myślałam ze to bedzie przyjemność, tymczasem nie mam juz sił na prasowanie;-/ za dużo ciuszków a wydawało sie ze niby tylko trochę. Mam pościel z lamillou, taka cała nie do ubrania i zastanawiam sie czy nic sie nie stanie jak ja wypiore, tak samo kocyk z minky. Macie jakieś doświadczenie??

reklama
Do góry