reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

wstalam o 6 zjadlam i tez jeszcze spac poszlam :D jezu jaki upal obudzilam sie teraz z goraca nawet brode mialam spocona :o

co do piet mnie nie bola bo glownie leze ale moja znajoma pod koniec ciazy co pare dni chodzila do kosmetyczki na piety bo bolaly, juz jej mowila, ze nie ma co scierac a ta swoje ze ja boli i na pewno jest, ma scierac

reklama
Też bym musiała się przejść do kosmetyczki...Ale ogólnie to planuje po porodzie się ogarnąć :p no upał jak diabli. Byłam ciuszki powiesić na balkonie to myślałam że się roztopie. Do południa akurat tam świeci słońce więc piekarnik jest... Ale pranko mi wyschnie szybciutko :-D

Właśnie wróciłam z zakupów, mega ukrop. Wybrałam się o 8.30, myślę nie będzie jeszcze źle, tylko wyszłam z klatki schodowej i buchło na mnie gorące powietrze, wróciłam padnięta.

Skwar dzisiaj mega :/ my jeszcze przez jakis miesiac bedziemy pomieszkiwać u rodziców, to o tyle dobrze że w domku, zawsze to chłodniej niż na III piętrze w bloku.
Peper, jak Twoje żylaki ?? Mi się powiejszają pomimo noszenia rajstop uciskowych (w upale grrr) i jeszcze pod kolanem rozlało mi się takie mega wielkie naczynko. Generalnie moje nogi wyglądają jakbym miała 70 lat i donosiła 6 ciąż.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pochwale się jeszcze, co mój mąż dostał od swojej córci na pierwszy Dzień Taty, aż się wzruszył. Body są oczywiście różowe, co słabo widać na zdjęciu.

Załączniki

• 20160623_100525.jpg
    20160623_100525.jpg
    703 KB · Wyświetleń: 76
  • 20160623_100544.jpg
    20160623_100544.jpg
    750,5 KB · Wyświetleń: 75
  • 20160623_100911.jpg
    20160623_100911.jpg
    838,6 KB · Wyświetleń: 75
Skwar dzisiaj mega :/ my jeszcze przez jakis miesiac bedziemy pomieszkiwać u rodziców, to o tyle dobrze że w domku, zawsze to chłodniej niż na III piętrze w bloku.
Peper, jak Twoje żylaki ?? Mi się powiejszają pomimo noszenia rajstop uciskowych (w upale grrr) i jeszcze pod kolanem rozlało mi się takie mega wielkie naczynko. Generalnie moje nogi wyglądają jakbym miała 70 lat i donosiła 6 ciąż.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje od dawna przynoszą mi wstyd, tylko, miałam zawsze dość ładną talię i miałam szczuplejszą górę to mogłam to podkreślić i schować je, teraz to chyba powinnam nosić na sobie worek.

reklama
No jest moc na dworze. Byłam z psem na spacerze i miałam plan żeby skoczyć do centrum na lodzika ale po 4 minutach spieprzalam jak tylko pies zrobił co chciał bo myślałam, że trzepne o glebę :D żadna pogoda dla mnie nie jest dobra na spacer ostatnio. Cały czas lało to mówię nie idę bo leje przecież, mokła nie będę. Dzisiaj za gorąco. Mąż do pozna pracuje a sama w taki skwar to nie chce ryzykować. Polska kraj życzliwych i na pewno bym leżała w tej ciąży jakbym upadła. A w nowym miejscu mieszkam i nic nie widzialam jeszcze ;)

Azamamew super :) mojemu złożyłam życzenia i syn się powiercil po północy :)

Co do bólu to mnie nic nie boli w dzień. W nocy mam problem ze wstaniem do toalety bo biodra mnie szarpia. A tak to spoko.

Wczoraj jak leżałam w łóżku juz to miałam jeden przeciągly trwający około 20 sekund bol jak na miesiączkę. Pierwszy raz. Czy to skurcz?

Igi [emoji173]33 tc

Do góry