reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Uffff leżę.... Spalam nawet ;-)
Wieczorem wstałam i tylko kwiaty podpalam tylko wąż trzymalam :-)

Ciężko mi...nie mogę się ułożyć kręgosłup mnie boli.... Jednak jak się człowiek rusza to lepiej...

U mnie w szpitalu 37 tc to bezpieczeństwo dla dziecka już i można rodzic..

reklama
Krochmal z mąki ziemniaczanej też dobry. Na zasypke ok, ale nie chodzi mi o tyłek, tylko o fałdki przy upale. To kochane malutkie ciałko...jeny już nie mogę się doczekać, aż wytulę to moje dziecię <3 i tak będziemy się tulić i pewnie płakać na zmianę, już w czwórkę:-)

Basia no ja jak sie ruszam to wcale fajnie nie jest. Bola nogi piety kregoslup i brzuch twardnieje a ta pogoda powracajacy upał nie pomaga:/ z tym ze jak sie lezy to najgorsze ze czas sie dluzy wiec to na pewno minus. Jeszcze troche musimy sie dla naszych pociech pomeczyc.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A i odkryłam czemu mam te problemy z oddychaniem ostatnio czestrze.Jakies dziewczyny nie pamietam kto dokladnie pisały o tym ze nie moze za duzo zjesc bo dzidzia na zoładek naciska, no to jak sie najem to zoladek musi mi na przepone naciskac robi sie tam malo miejsca i ciezko sie oddycha.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak mam i dzidzia mi wypycha jedzenie i zgage ;p

jest aktualizacja aplikacji z poprawa stabilnosci, moze bedzie troche lepiej bo dzisiaj rano znowu mi padla

Ostatnia edycja:
Polcia to prawda! Przekonałam się wczoraj... Lezalam cały dzień tylko jadłam.... Pierwszy raz mi tak ciężko było ani pozycji, myślałam że brzuch mi urósł nagle dwa razy i naciska na przepone bo ledwo dychalam. Nawet mąż powiedział że zmierzla jestem....

Kochane trzeba przetrwac te upały nawet na leżąco będziemy wymyslac jakies gry :-) albo napiszemy wspolnie książkę :-) ale faktem jest ze pierwsze dni na kanapie sa najborsze bo nie idzie znaleźć odpowiedniej pozycji ale z czasem jest trochę lepiej

Mnie obudził głód! Zjem i idę dalej spać heheh

Książkę możemy pisać o teściowych tak jak już padło pierwotnie niczym służące o swoich pracodawczyniach, czytalyscie? ;D

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Co do książki jestem za!!!! Zawsze chciałam napisać swoją ale póki co recenzuje cudze :p no upał się zapowiada straszny...wreszcie zabrałam się za pranie ciuszków, potem obiadek, ogarnąć się, odebrać wyniki i na 16:20 do gina.

Co do poprzednich wątków...to lubię jak mój gotuje albo mi pomaga. Tortille i kawę mrożoną robi taką że niebo w gębie a i ciasto mi urobi na placek czy bułeczki z owocami... Tak więc kochany jest..chociaż i wady :p ale i tak bym go nie wymieniła na innego :-)

Obecnie mój tc to 34+6 tak więc jeszcze trochę. Kręgosłup to mnie wczoraj tak bolał że chodzić nie mogłam i poranne wstawanie na nogi to masakra...tysiące igieł w piętach :-o

Do góry