reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Uffff leżę.... Spalam nawet ;-)
Wieczorem wstałam i tylko kwiaty podpalam tylko wąż trzymalam :-)

Ciężko mi...nie mogę się ułożyć kręgosłup mnie boli.... Jednak jak się człowiek rusza to lepiej...

U mnie w szpitalu 37 tc to bezpieczeństwo dla dziecka już i można rodzic..

reklama
Krochmal z mąki ziemniaczanej też dobry. Na zasypke ok, ale nie chodzi mi o tyłek, tylko o fałdki przy upale. To kochane malutkie ciałko...jeny już nie mogę się doczekać, aż wytulę to moje dziecię <3 i tak będziemy się tulić i pewnie płakać na zmianę, już w czwórkę:-)

Basia no ja jak sie ruszam to wcale fajnie nie jest. Bola nogi piety kregoslup i brzuch twardnieje a ta pogoda powracajacy upał nie pomaga:/ z tym ze jak sie lezy to najgorsze ze czas sie dluzy wiec to na pewno minus. Jeszcze troche musimy sie dla naszych pociech pomeczyc.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A i odkryłam czemu mam te problemy z oddychaniem ostatnio czestrze.Jakies dziewczyny nie pamietam kto dokladnie pisały o tym ze nie moze za duzo zjesc bo dzidzia na zoładek naciska, no to jak sie najem to zoladek musi mi na przepone naciskac robi sie tam malo miejsca i ciezko sie oddycha.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak mam i dzidzia mi wypycha jedzenie i zgage ;p

jest aktualizacja aplikacji z poprawa stabilnosci, moze bedzie troche lepiej bo dzisiaj rano znowu mi padla

Ostatnia edycja:
Polcia to prawda! Przekonałam się wczoraj... Lezalam cały dzień tylko jadłam.... Pierwszy raz mi tak ciężko było ani pozycji, myślałam że brzuch mi urósł nagle dwa razy i naciska na przepone bo ledwo dychalam. Nawet mąż powiedział że zmierzla jestem....

Kochane trzeba przetrwac te upały nawet na leżąco będziemy wymyslac jakies gry :-) albo napiszemy wspolnie książkę :-) ale faktem jest ze pierwsze dni na kanapie sa najborsze bo nie idzie znaleźć odpowiedniej pozycji ale z czasem jest trochę lepiej

Mnie obudził głód! Zjem i idę dalej spać heheh

Książkę możemy pisać o teściowych tak jak już padło pierwotnie niczym służące o swoich pracodawczyniach, czytalyscie? ;D

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Co do książki jestem za!!!! Zawsze chciałam napisać swoją ale póki co recenzuje cudze :p no upał się zapowiada straszny...wreszcie zabrałam się za pranie ciuszków, potem obiadek, ogarnąć się, odebrać wyniki i na 16:20 do gina.

Co do poprzednich wątków...to lubię jak mój gotuje albo mi pomaga. Tortille i kawę mrożoną robi taką że niebo w gębie a i ciasto mi urobi na placek czy bułeczki z owocami... Tak więc kochany jest..chociaż i wady :p ale i tak bym go nie wymieniła na innego :-)

Obecnie mój tc to 34+6 tak więc jeszcze trochę. Kręgosłup to mnie wczoraj tak bolał że chodzić nie mogłam i poranne wstawanie na nogi to masakra...tysiące igieł w piętach :-o

Do góry