reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja tak samo mam z Lamillou kocyk, kure, krolika i te skrzydelka i zalecaja wypranie przed uzyciem, i rzeczywiscie wedlug instrukcji wypralam i wszystko jest ok :)

reklama
Hello. Ja leżę w basenie na super materacu.ktory ma oparcie :-)
Pływam i leżę moje zajęcie :-) w końcu nie Czuje się w wodzie jak ciężarna tylko taka lekka:-)

Wózek wybrany więc jeszcze kilka pierdół i gotowe... Oby wytrwać bo brzuch czasami się stawia ale już nie regularnie.

Ja popralam ciuszki, koce i jeszcze jutro muszę skończyć. Teraz wszystko czeka na prasowanie, przy zelazku to się nie ochlodze:)
Ale basen zaliczony, tylko nie moglam się zrelaksować na materacyku, bo przy 2-latku nie ma jak a szkoda.

Miałam nigdzie nie wychodzic a sie nalatałam w ten upał marzylam tylko o prysznicu zimnym po powrocie. Ja za to jutto kapie sie w basenie. Mamia kupe lat polowała na ta dzialke i sie udalo na dodatek ja mam najblizej :) Mąz zrobil kolacje razem posprzatalismy i odpoczywam. Wiatrak chodzi pełną parą!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny!
Strasznie się dziś czuję :( od rana mam rozwolnienie, już z 7 razy byłam w toalecie. Poza tym czuję się jakaś taka niespokojna, mam jakieś takie bóle delikatne i plecy mnie trochę bolą. Właśnie spokowałam torbę przed chwilą. Mam nadzieję, że mi przejdzie w nocy. To jest dopiero 33 tydzień, nawet nie wiem czy mały chociaż z dwa kg waży. Myślę, że pogoda może mieć na to moje samopoczucie wpływ, tak sobie tłumacze.

Dam znać jutro :)

Do góry