reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja tak samo mam z Lamillou kocyk, kure, krolika i te skrzydelka i zalecaja wypranie przed uzyciem, i rzeczywiscie wedlug instrukcji wypralam i wszystko jest ok :)

reklama
Hello. Ja leżę w basenie na super materacu.ktory ma oparcie :-)
Pływam i leżę moje zajęcie :-) w końcu nie Czuje się w wodzie jak ciężarna tylko taka lekka:-)

Wózek wybrany więc jeszcze kilka pierdół i gotowe... Oby wytrwać bo brzuch czasami się stawia ale już nie regularnie.

Ja popralam ciuszki, koce i jeszcze jutro muszę skończyć. Teraz wszystko czeka na prasowanie, przy zelazku to się nie ochlodze:)
Ale basen zaliczony, tylko nie moglam się zrelaksować na materacyku, bo przy 2-latku nie ma jak a szkoda.

Miałam nigdzie nie wychodzic a sie nalatałam w ten upał marzylam tylko o prysznicu zimnym po powrocie. Ja za to jutto kapie sie w basenie. Mamia kupe lat polowała na ta dzialke i sie udalo na dodatek ja mam najblizej :) Mąz zrobil kolacje razem posprzatalismy i odpoczywam. Wiatrak chodzi pełną parą!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny!
Strasznie się dziś czuję :( od rana mam rozwolnienie, już z 7 razy byłam w toalecie. Poza tym czuję się jakaś taka niespokojna, mam jakieś takie bóle delikatne i plecy mnie trochę bolą. Właśnie spokowałam torbę przed chwilą. Mam nadzieję, że mi przejdzie w nocy. To jest dopiero 33 tydzień, nawet nie wiem czy mały chociaż z dwa kg waży. Myślę, że pogoda może mieć na to moje samopoczucie wpływ, tak sobie tłumacze.

Dam znać jutro :)

Do góry