reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
nie mówcie nic o spaniu na brzuchu....tak wczoraj za tym zatęskniłam :( zawsze spałam na brzuchu, moja ulubiona pozycja :| a teraz to nijak sie ułożyć wieczorem nie mogę, albo mi gorąco albo niewygodnie albo plecy bolą, mąż patrzy jak na wariatkę jak się tak kręcę :p ostatecznie zawsze kończę na prawym boku z kołdrą miedzy nogami :D
plusem jest to ze nie budzę sie co noc, srednio 2 na 3 noce mam przespane bez pobudki ;) synek chyba śp razem ze mną :D

Ja też kocham spać na brzuchu i mi tego brakuje... Tej swobody ruchów i normalnego tempa...w nocy synuś mi nie przeszkadza wstaje aby do łazienki i zasypiam dalej. Mąż się śmieje że z moim twardym snem to obudze się z dzieckiem między nogami bo nic nie poczuje :p przecenia moje możliwości hehe.

Dziś mi jakoś ciężko a już zapowiada się ciepłota. :-/

Basia super, że wychodzisz w domu zawsze lepiej :)

Ja uwielbiam spać na brzuchu, ale co zrobić
teraz nie ma jak, potem też nie bo bolace, cieknące cyce i to taka robota.

Mnie od trzech dni boli głowa, ból migrenowy a do tego od wczoraj jest mi okropnie niedobrze :( nie wiem dlaczego takie tragicznie się czuje. Chciałam poprac sobie ciuszki wkoncu, ale coś słoneczko się schowalo a taka pogoda zapowiadała się rano piekna.

Ja dzisiaj tez za ciuszki sie biorę;-) nadszedł ten dzien! Cottonbal z biedronki mam i faktycznie jakość dobra a dużo niższa cena, ja kupowałam w zeszłym roku. Teraz chciałabym je odświeżyć z kurzu i za bardzo nie mam pomysłu. Dziewczyny pół godziny temu miałam kontrole z zusu. Jakie szczęście ze sie do sklepu nie wybrałam albo cos tylko podpalam dłużej. Zazdroszczę ze Wasze pociechy tyle kopia, moja pare razy w ciagu dnia sie poprzeciąga. Wczoraj ju myślałam ze pojadę na ktg bo sie stresowałam, ale wieczorem sie obudził śpioch i dał znac o sobie;) miłego dnia!!

mj synek tez z tych spokojniejszych, przeciaga sie, wypina i ma czkawke do 3 razy dziennie ale w porownaniu z poprzednim obywatelem to jest duzo spokojniejszy. Nie mam pokopanych zeber poki co :)

Basia super ze wychodzisz, w domku najlepiej!

dziewczyny ja nawet nie wiedzialam ze jest watek zamkniety ale faktycznie sporo osob z tad zniknelo wiec pewnie sie tam przeniosly.

O u mnie tez z tym spaniem tragedia i w ogole dziwie soe ze skoro moja jest ulozona glownka w dol to jak to mozliwe ze jednoczesnie mam taki ucisk na pecherz ciagly i jednoczesnie ciezko tez mi sie oddycha. To co ona zaraz sie tam nie zmiesci.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basia super ze wychidzisz do domku tylko odpoczywaj a nie ogródek i sprzatanie bo po dupie dostaniesz :-)
Co do ruchow mój malenki na wieczór jak sie rozszaleje to az zasnac nie mogę:-) i od rana to sie przeciąga a w poludnie tez lubi dac znac o sobie :-)
Co do spania w nocy to przebudzam sie 2-3 razy na siku i zazwyczaj udaje mi sie zasnac chociaz czasami mam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji :-) no i spanie na brzuchu ach kiedy to bedzie spowrotem
Polcia moze lozysko podeszlo wysoko i cie uciska a maleństwo skacze po pęcherzu:-)
Ja byla dzis oddac krew do badania i na chwile wskoczylam do pracy na ploteczki :-)

Do góry