reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Basia super ze juz po szpitalu mnie jak wypuscili cieszylas sie jak głupia.

Ja tez jade na wczasy co prawda na 3dni tylko niedaleko nad jeziorko ale zawsze cos. Niestety morze musialam sobie odpuscic bo w trasie brzuch twardnieje i sie kiepsko czuje.
Reszte wakacji spedze na dzialce na ktorą mam 10min na pieszo:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosiek1105 zazdroszczę i to bardzo. Też mi się marzy taka ucieczka od codzienności. A swoim opisem kusisz jeszcze bardziej ;-) miłego wypoczynku :-)

Kochane uśmiałam sie z wszych opowieści łóżkowo nocnych :-)
Właśnie zerknełam na swój sowaczek i zostały mi 3 tygodnie do bespiecznego 36 tc trzeba na siebie uważać

mi zostaly rowne 2tyg do 34tc, juz wtedy odetchne no i mam nadzieje, ze gin pozwoli mi sie od 34tc cos poruszac bo do 36tc jeszcze daleko

Ja jutro zaczynam 33tc wiec za miesiac juz ciaza bedzie donoszona tym bardziej ze z usg poszla do przodu. Tak sie mowi ale mało juz nam dziewczyny zostało. Zaczynam troche sie martwic ze pokoj nie zrobiony a sporo zmian mamy w planach. Trzeba z szaf poprzenosic. Zamawiam na necie fajne naklejki na sciane teraz jest taki wybor ze super mozna zrobic. Poza tym trzeba tez wszystko wyparzyc co kupione. Eh a maz nie wiem gdzie te swoje kable i czesci elektroniczne powklada jak piwnica zawalona..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj zaplanowałam co zrobie w kąciku Igiego i do 1 lipca będzie gotowe. Wtedy zostanie mi do kupienia tylko kilka drobiazgów. Nożyczki do paznokci, szczotka do wloskow i prześcieradła :)

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Do góry