reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

To u mnie na odwrót w dzień ani chwili spokoju za to w nocy dopiero nad ranem jak zaczynam kręcić się czuje ruchy. Mam nadzieję, że synkowi tak po porodzie zostanie i będzie bardzo łaskawy nocami:) U nas zapowiada się piękna pogoda więc pierwsza partia prania już nastawiona :)

Ostatnia edycja:
reklama
Poprzecznie. Ale mam wrażenie że wiele się nie zmieniło bo muszę cały czas spać Na plecach. Jak kładę się Na boki to jest bunt na pokladzie i ja sie stresuje ze jej glowe uciskam albo cos... :-/ a zeby bylo ciekawiej to na ostatnim usg rączki miała cały czas nad głową więc rozpycha się ile wlezie obym się nie dorobila roZstępów. Kochana te nasze Pociechy :-D

Ja się nie budzę od ruchów :) tzn czuje , ze się gongoli i wypycha syriuszami ale nie rozbudza mnie to. Ja w ciazy to jestem taki śpioch, że koniec świata. Na nowym mieszkaniu nie ma upału i duchowy jak u teściowej, nie budzi mnie nikt i nic nie chce wiec mam kime jak niedźwiedź.

Na weekand rozkładam stafy małego ;D

Igi [emoji173]33 tc

tez wczesniej mialam poprzecznie a teraz tylkiem do dolu, roznicy w odczuwaniu nie ma zadnej poza tym, ze z racji tego, ze urosla dla wygody podsunela sie glowka do gory nogi tak samo czuje, lapki odrobine wyzej

mamakulka zazdroszcze strasznie tego spania :D marzy mi sie parogodzinny urlop od ciazy, uwalic sie na brzuchu i spac i spac i spac :D

podeslij fotke jak ogarniesz rzeczy igiego :)

Cholera na brzuchu to tez bym pospala. Czekam na to i jak mój mąż się uwala za brzuchu i si patrzy jak ja jak Żuk nie umiem z boku na bok się przekręcić to mnie coś bierze :D

Podeślę na pewno :) musze albo zrobić albo kupić tiulowe pompony tez :)

Igi [emoji173]33 tc

tez wczesniej mialam poprzecznie a teraz tylkiem do dolu, roznicy w odczuwaniu nie ma zadnej poza tym, ze z racji tego, ze urosla dla wygody podsunela sie glowka do gory nogi tak samo czuje, lapki odrobine wyzej
Czyli szykować się na aktrakcji ciąg dalszy :-) hehe mam nadzieję ze zechce w późniejszym czasie wspolopracowac i się obróci jakoś sesowniej :-)

mamakulka i od sufitu je powiesisz czy jak?

z tym zukiem idealne porownanie [emoji23]

maldob i w dniu porodu sie obracaja wiec szanse sa :D u mnie mniejsze bo mam przegrode wiec zamiast przestrzeni w ksztalcie kuli mala ma cos jak serce wiec duzo wiecej akrobacji to wymaga, z reszta siedzi w wiekszej polowie tego serca jakby, szczerze watpie zeby sie jej udalo ;)

reklama
Do góry