reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

To u mnie na odwrót w dzień ani chwili spokoju za to w nocy dopiero nad ranem jak zaczynam kręcić się czuje ruchy. Mam nadzieję, że synkowi tak po porodzie zostanie i będzie bardzo łaskawy nocami:) U nas zapowiada się piękna pogoda więc pierwsza partia prania już nastawiona :)

Ostatnia edycja:
reklama
Poprzecznie. Ale mam wrażenie że wiele się nie zmieniło bo muszę cały czas spać Na plecach. Jak kładę się Na boki to jest bunt na pokladzie i ja sie stresuje ze jej glowe uciskam albo cos... :-/ a zeby bylo ciekawiej to na ostatnim usg rączki miała cały czas nad głową więc rozpycha się ile wlezie obym się nie dorobila roZstępów. Kochana te nasze Pociechy :-D

Ja się nie budzę od ruchów :) tzn czuje , ze się gongoli i wypycha syriuszami ale nie rozbudza mnie to. Ja w ciazy to jestem taki śpioch, że koniec świata. Na nowym mieszkaniu nie ma upału i duchowy jak u teściowej, nie budzi mnie nikt i nic nie chce wiec mam kime jak niedźwiedź.

Na weekand rozkładam stafy małego ;D

Igi [emoji173]33 tc

tez wczesniej mialam poprzecznie a teraz tylkiem do dolu, roznicy w odczuwaniu nie ma zadnej poza tym, ze z racji tego, ze urosla dla wygody podsunela sie glowka do gory nogi tak samo czuje, lapki odrobine wyzej

mamakulka zazdroszcze strasznie tego spania :D marzy mi sie parogodzinny urlop od ciazy, uwalic sie na brzuchu i spac i spac i spac :D

podeslij fotke jak ogarniesz rzeczy igiego :)

Cholera na brzuchu to tez bym pospala. Czekam na to i jak mój mąż się uwala za brzuchu i si patrzy jak ja jak Żuk nie umiem z boku na bok się przekręcić to mnie coś bierze :D

Podeślę na pewno :) musze albo zrobić albo kupić tiulowe pompony tez :)

Igi [emoji173]33 tc

tez wczesniej mialam poprzecznie a teraz tylkiem do dolu, roznicy w odczuwaniu nie ma zadnej poza tym, ze z racji tego, ze urosla dla wygody podsunela sie glowka do gory nogi tak samo czuje, lapki odrobine wyzej
Czyli szykować się na aktrakcji ciąg dalszy :-) hehe mam nadzieję ze zechce w późniejszym czasie wspolopracowac i się obróci jakoś sesowniej :-)

mamakulka i od sufitu je powiesisz czy jak?

z tym zukiem idealne porownanie [emoji23]

maldob i w dniu porodu sie obracaja wiec szanse sa :D u mnie mniejsze bo mam przegrode wiec zamiast przestrzeni w ksztalcie kuli mala ma cos jak serce wiec duzo wiecej akrobacji to wymaga, z reszta siedzi w wiekszej polowie tego serca jakby, szczerze watpie zeby sie jej udalo ;)

reklama
Do góry