reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
nie mówcie nic o spaniu na brzuchu....tak wczoraj za tym zatęskniłam :( zawsze spałam na brzuchu, moja ulubiona pozycja :| a teraz to nijak sie ułożyć wieczorem nie mogę, albo mi gorąco albo niewygodnie albo plecy bolą, mąż patrzy jak na wariatkę jak się tak kręcę :p ostatecznie zawsze kończę na prawym boku z kołdrą miedzy nogami :D
plusem jest to ze nie budzę sie co noc, srednio 2 na 3 noce mam przespane bez pobudki ;) synek chyba śp razem ze mną :D

Ja też kocham spać na brzuchu i mi tego brakuje... Tej swobody ruchów i normalnego tempa...w nocy synuś mi nie przeszkadza wstaje aby do łazienki i zasypiam dalej. Mąż się śmieje że z moim twardym snem to obudze się z dzieckiem między nogami bo nic nie poczuje :p przecenia moje możliwości hehe.

Dziś mi jakoś ciężko a już zapowiada się ciepłota. :-/

Basia super, że wychodzisz w domu zawsze lepiej :)

Ja uwielbiam spać na brzuchu, ale co zrobić
teraz nie ma jak, potem też nie bo bolace, cieknące cyce i to taka robota.

Mnie od trzech dni boli głowa, ból migrenowy a do tego od wczoraj jest mi okropnie niedobrze :( nie wiem dlaczego takie tragicznie się czuje. Chciałam poprac sobie ciuszki wkoncu, ale coś słoneczko się schowalo a taka pogoda zapowiadała się rano piekna.

Ja dzisiaj tez za ciuszki sie biorę;-) nadszedł ten dzien! Cottonbal z biedronki mam i faktycznie jakość dobra a dużo niższa cena, ja kupowałam w zeszłym roku. Teraz chciałabym je odświeżyć z kurzu i za bardzo nie mam pomysłu. Dziewczyny pół godziny temu miałam kontrole z zusu. Jakie szczęście ze sie do sklepu nie wybrałam albo cos tylko podpalam dłużej. Zazdroszczę ze Wasze pociechy tyle kopia, moja pare razy w ciagu dnia sie poprzeciąga. Wczoraj ju myślałam ze pojadę na ktg bo sie stresowałam, ale wieczorem sie obudził śpioch i dał znac o sobie;) miłego dnia!!

mj synek tez z tych spokojniejszych, przeciaga sie, wypina i ma czkawke do 3 razy dziennie ale w porownaniu z poprzednim obywatelem to jest duzo spokojniejszy. Nie mam pokopanych zeber poki co :)

Basia super ze wychodzisz, w domku najlepiej!

dziewczyny ja nawet nie wiedzialam ze jest watek zamkniety ale faktycznie sporo osob z tad zniknelo wiec pewnie sie tam przeniosly.

O u mnie tez z tym spaniem tragedia i w ogole dziwie soe ze skoro moja jest ulozona glownka w dol to jak to mozliwe ze jednoczesnie mam taki ucisk na pecherz ciagly i jednoczesnie ciezko tez mi sie oddycha. To co ona zaraz sie tam nie zmiesci.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Basia super ze wychidzisz do domku tylko odpoczywaj a nie ogródek i sprzatanie bo po dupie dostaniesz :-)
Co do ruchow mój malenki na wieczór jak sie rozszaleje to az zasnac nie mogę:-) i od rana to sie przeciąga a w poludnie tez lubi dac znac o sobie :-)
Co do spania w nocy to przebudzam sie 2-3 razy na siku i zazwyczaj udaje mi sie zasnac chociaz czasami mam problem ze znalezieniem odpowiedniej pozycji :-) no i spanie na brzuchu ach kiedy to bedzie spowrotem
Polcia moze lozysko podeszlo wysoko i cie uciska a maleństwo skacze po pęcherzu:-)
Ja byla dzis oddac krew do badania i na chwile wskoczylam do pracy na ploteczki :-)

Do góry