reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

no tego kurzu sie wlasnie boje bo tak tez mi sie podoba mega :d dziecku chyba wiekszej roznicy to nie robi bardziej gadzet dla oczu mamy nie?

reklama
No tak :) tym bardziej , że planuje w kolorystyce nie kontrastowej tylko pod kolor lampek Cottonball. Wiem , egoistka ze mnie ale lubię takie smaczki. Igi będzie miał czarnobiala pościel uszyta przez mamę ;)

Igi [emoji173]33 tc

@Mamakulka w weekend zamowilam Cottonballs i czekam na dostawe, pochwale sie jak dotra :D a takich pomponow niestety w Niemczech nie widzialam :( bo bym sie skusila..

Ja poki co przesypiam cale noce, synus jest laskawy i nie budzi mnie :D jeszcze :D i bardzo tesknie za spaniem na brzuchu, to jest (dla mnie) najwygodniejsza na swiecie pozycja do spania :(

moja mala chyba prawie w ogole nie spi, z paroma krotkimi przerwami rusza sie caly czas, na pewno urosla bo momentami jest to juz nieprzyjemne, upodobala sobie jedno miejsce na wciskanie stopek juz mam je obolale a ona albo trzyma je tam caly czas albo cofa i kopie w to samo miejsce ja nie wiem co to bedzie jak urosnie jeszcze bardziej [emoji32] takze zasnelam kolo 2 bo mialam imprezke w brzuchu a obudzilam sie chwile po 5 od kopa w biodro, wyspij sie na zapas w ciazy mowili, pozniej bedzie tylko gorzej mowili [emoji16] takze witam sie koszmarnie niewyspana i obolala, a wy jak tam?
Nie da się wyspać o nie..ja to wstaję Siku że 3 razy w nocy, poza tym mały też daje czadu.. [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w mieście dziewczyny robią ale musze się zapoznać z cenami bo może bardziej sie oplaca zrobić samemu.

Cottonballe kupiłam w biedronce :D chyba 39 zł zapłaciłam i ładne są.

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Do góry