reklama
N
nati_de
Gość
@Mamakulka w weekend zamowilam Cottonballs i czekam na dostawe, pochwale sie jak dotra a takich pomponow niestety w Niemczech nie widzialam bo bym sie skusila..
Ja poki co przesypiam cale noce, synus jest laskawy i nie budzi mnie jeszcze i bardzo tesknie za spaniem na brzuchu, to jest (dla mnie) najwygodniejsza na swiecie pozycja do spania
Ja poki co przesypiam cale noce, synus jest laskawy i nie budzi mnie jeszcze i bardzo tesknie za spaniem na brzuchu, to jest (dla mnie) najwygodniejsza na swiecie pozycja do spania
Karolanka
Fanka BB :)
Nie da się wyspać o nie..ja to wstaję Siku że 3 razy w nocy, poza tym mały też daje czadu.. [emoji16]moja mala chyba prawie w ogole nie spi, z paroma krotkimi przerwami rusza sie caly czas, na pewno urosla bo momentami jest to juz nieprzyjemne, upodobala sobie jedno miejsce na wciskanie stopek juz mam je obolale a ona albo trzyma je tam caly czas albo cofa i kopie w to samo miejsce ja nie wiem co to bedzie jak urosnie jeszcze bardziej [emoji32] takze zasnelam kolo 2 bo mialam imprezke w brzuchu a obudzilam sie chwile po 5 od kopa w biodro, wyspij sie na zapas w ciazy mowili, pozniej bedzie tylko gorzej mowili [emoji16] takze witam sie koszmarnie niewyspana i obolala, a wy jak tam?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolanka
Fanka BB :)
Teraz są w biedrze?U mnie w mieście dziewczyny robią ale musze się zapoznać z cenami bo może bardziej sie oplaca zrobić samemu.
Cottonballe kupiłam w biedronce chyba 39 zł zapłaciłam i ładne są.
Igi [emoji173]33 tc
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama