reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
jak juz sie zrobily to beda, mozna ewentualnie pojsc na zabieg i pradem/laserem obkurczyc u mnie w pracy sie robilo takie rzeczy kiedys

Ostatnia edycja:
ja już poprasowałam i poskładałam wszystko, spakowałam też do połowy torbe do szpitala, wolę być przygotowana wcześniej.

tez mam popekane zylki po poprzedniej ciazy i przy porodzie tez sporo popekalo.

nogi to pol biedy, mi gigantyczne naczynko na poliku wyszlo, na dodatek na pierwszy rzut oka wyglada jak pryszcz :D z tym to na pewno cos bede musiala zrobic

mi sie susza body, uprasuje puszcze spiochy z pajacami i rozmiar 56 mam ogarniety w razie co ;)

Jeśli macie zagrożenie żylakami, to można preparaty diosminy spokojnie przyjmować. Ja brałam w poprzedniej ciąży i teraz też łykam dih rano i wieczorem, o ile nie zapomnę. Można też pończochy uciskowe, ale w upały to średnia opcja, chociaż ja w poprzedniej ciąży nosiłam i w lato, w domu oczywiście. A, i witamina c uszczelnia naczynia krwionośne.

reklama
A czemu? Ja biorę teraz przez 30 dni żeby żelazo lepiej się wchlanialo. Bo spadło mi trochę do 11.6 a miałam wyżej.

Igi [emoji173]33 tc

Do góry