reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
jak juz sie zrobily to beda, mozna ewentualnie pojsc na zabieg i pradem/laserem obkurczyc u mnie w pracy sie robilo takie rzeczy kiedys

Ostatnia edycja:
ja już poprasowałam i poskładałam wszystko, spakowałam też do połowy torbe do szpitala, wolę być przygotowana wcześniej.

tez mam popekane zylki po poprzedniej ciazy i przy porodzie tez sporo popekalo.

nogi to pol biedy, mi gigantyczne naczynko na poliku wyszlo, na dodatek na pierwszy rzut oka wyglada jak pryszcz :D z tym to na pewno cos bede musiala zrobic

mi sie susza body, uprasuje puszcze spiochy z pajacami i rozmiar 56 mam ogarniety w razie co ;)

Jeśli macie zagrożenie żylakami, to można preparaty diosminy spokojnie przyjmować. Ja brałam w poprzedniej ciąży i teraz też łykam dih rano i wieczorem, o ile nie zapomnę. Można też pończochy uciskowe, ale w upały to średnia opcja, chociaż ja w poprzedniej ciąży nosiłam i w lato, w domu oczywiście. A, i witamina c uszczelnia naczynia krwionośne.

reklama
A czemu? Ja biorę teraz przez 30 dni żeby żelazo lepiej się wchlanialo. Bo spadło mi trochę do 11.6 a miałam wyżej.

Igi [emoji173]33 tc

Do góry