reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej, hej czy ktoś tu jest dzisiaj czy mi sie zawiesiła aplikacja ;-)?
Mi bardzo twardnieje nadal brzuch mimo ze dużo leżę i odpoczywam. Wystarczy ze kawałek przejdę to znowu twardy i ciągnie ze dziwnie sie chodzi. Byłam wczoraj na IP ale po ponad dwóch godzinach czekania odpuściłam bo w tym czasie udało im sie przyjąć tylko jedna dziewczynę na oddział a czekało jeszcze kilka, które były juz od 5 godz. Przegięcie. Nie miałam tyle cierpliwości, umówiłam sie z moim lekarzem ze mnie przyjmie dzisiaj na dyżurze. Kurczę, o co chodzi z ta izba przyjęć, przecież u mnie wystarczyłoby badanie w 5 min aby tylko sprawdzić czy nie skraca mi sie szyjka. Az sie boje ze jak zacznę rodzic i tam pojadę to na swoją kolej będę musiała czekać 5 godz. na korytarzu :-(

Angelikaaa - dziwna ta Twoja izba przyjęć :/ fakt, aż strach zacząć rodzić jak mają takie problemy z przyjęciem kilku pacjentów.
ja jestem i podglądam, czekam na wyniki wizyt, które dziś się odbywają ;)
jak Wam noce mijają dziewczyny? Ja mam serie kopnięć ok 1 i 6 i już są tak mocne że spać przy tym ciężko :D

Mnie się brzuch nie spina ale jak stoję lub chodzę zazwyczaj jest taki twardszy wydaje mi się ze to normalne. A mam jakąś masakrę z sikaniem. Niby mało wypije a siku mi się chce zaraz jak nie wiem. Strach z domu wyjść :)

Angelika masakra z tym ip. U mnie w szpitalu ciężarne z miejsca są badane. Dobrze ze lekarz Cię przyjmie :)

31 tc Ignaś [emoji175]

angelika no masakra u nas sa 3 szpitale poloznicze ja bylam na IP w takim najwiekszym i tam maja system numerkow i nie jest tak ze przyjmoja w kolejnosci zgloszenia tylko patrza z jaka dolegliwoscia sie do nich zglasza ja jak bylam z krwawieniem to czekalam raptem moze 20-30 min z racji tego ze lekarze byli zajeci mimo ze bylo jeszcze pare osob przedemna

Wlasnie nie wiem co w tym szpitalu sie dzieje, czy to tak zawsze czy tylko wczoraj. To jest prywatny szpital położniczy, gdzie wszystkie usługi sa na NFZ. Wyposażony jest fajnie sale przedporodowej i porodowe tez. Rodziłam tam pierwsze dziecko i było ok. Miałam wywoływany poród wiec sie zgłosiłam w danym dniu i dość szybko mnie wtedy przyjęli

Hej dziewczyny :) jestem caly czas z wami ale rzadziej Sie udzielam bo Teraz Duzo przebywamy na dworze z corcia :) Nie da Sie Zagonic wogole do domu :)

Mam nadzieje ze aniolkowej synek jest bezpieczny I Wszystko dobrze Sie skknczylo bo Tak Jak oisalyscie tez mi Sie wydaje ze Jak wody odchodza to porod Sie zaczyna. Bynajmniej u mnie tak bylo w tamtym Roku :)

My bylismy Na badaniach w tamten czwartek j synek Ma Sie dobrze :) wazy prawie 1600g I pozwolil Sie podejrzec przez 4d I jest cudny :) niestety Nie Wiem
Czemu Nie moge dodac zdjecia zadnego :/ kolejna wizyte h swojego gin mam Na 16.06

U nas termin jest wyznaczony jedynie z usg Na 11.08 badz 5.08 badz @ Nie wrocil po pierwszej ciazy :) ale licze cicho ze moze pod koniec lipca juz wyjdzie abysmy mogli jeszcze sierpien cieszyc Sie soba :)

A kiedy zaczynacie przygotowania z miejscem dla dziecka ?
Ja mysle ze gdzies drugi tydzien lipca :)

Pozdrowienia I milego dnia :)

koronkaa - no ja tez mysle by na początku lipca zamówić łóżeczko i komodę to w połowie lipca byśmy już przemeblowanie zrobili ;) na poczatku lipca tez chce choc jedno pranie i prasowanie zrobić w razie czego.

reklama
Do góry