reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Wspaniale kochana , że wszystko jest w porządku :) niech ten spieszacy się czerwcowy chłopak się dobrze rozwija i będzie pociecha rodziców :) gratulacje ;)

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
aniołkowa mamo GRATULACJE! Cudownie że malutki jest zdrowy! Tak się cieszę że wszystko u Was dobrze :) dbajcie tam o siebie, odpoczywajcie, dużo zdrówka! Daj potem znać jak maluszek :)

Aniołkowa, GRATULACJE !!!! Najważniejsze ze synuś zdrowy i że po urodzeniu usłyszalaś upragniony płacz ! Dużo zdrówka dla Was obojga. Ja sama jestem wcześniakiem, nie wiem który dokładnie tydzień ale mama miał termin na 29 wrz a urodzilam sie 2 sierp. Nie mam z tego tytulu zadnych przykrości zdrowotnych. Buziaki dla Ciebie i dla synka.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

aniłokowa mamo, a raczej DUMNA MAMUSIU serdeczne gratulacje, aż się wzruszyłam :) dużo sił dla Maluszka i dla Ciebie i szybkiego powrotu do domku wam życzę!!!

reklama
Do góry