reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Hej, hej czy ktoś tu jest dzisiaj czy mi sie zawiesiła aplikacja ;-)?
Mi bardzo twardnieje nadal brzuch mimo ze dużo leżę i odpoczywam. Wystarczy ze kawałek przejdę to znowu twardy i ciągnie ze dziwnie sie chodzi. Byłam wczoraj na IP ale po ponad dwóch godzinach czekania odpuściłam bo w tym czasie udało im sie przyjąć tylko jedna dziewczynę na oddział a czekało jeszcze kilka, które były juz od 5 godz. Przegięcie. Nie miałam tyle cierpliwości, umówiłam sie z moim lekarzem ze mnie przyjmie dzisiaj na dyżurze. Kurczę, o co chodzi z ta izba przyjęć, przecież u mnie wystarczyłoby badanie w 5 min aby tylko sprawdzić czy nie skraca mi sie szyjka. Az sie boje ze jak zacznę rodzic i tam pojadę to na swoją kolej będę musiała czekać 5 godz. na korytarzu :-(

Angelikaaa - dziwna ta Twoja izba przyjęć :/ fakt, aż strach zacząć rodzić jak mają takie problemy z przyjęciem kilku pacjentów.
ja jestem i podglądam, czekam na wyniki wizyt, które dziś się odbywają ;)
jak Wam noce mijają dziewczyny? Ja mam serie kopnięć ok 1 i 6 i już są tak mocne że spać przy tym ciężko :D

Mnie się brzuch nie spina ale jak stoję lub chodzę zazwyczaj jest taki twardszy wydaje mi się ze to normalne. A mam jakąś masakrę z sikaniem. Niby mało wypije a siku mi się chce zaraz jak nie wiem. Strach z domu wyjść :)

Angelika masakra z tym ip. U mnie w szpitalu ciężarne z miejsca są badane. Dobrze ze lekarz Cię przyjmie :)

31 tc Ignaś [emoji175]

angelika no masakra u nas sa 3 szpitale poloznicze ja bylam na IP w takim najwiekszym i tam maja system numerkow i nie jest tak ze przyjmoja w kolejnosci zgloszenia tylko patrza z jaka dolegliwoscia sie do nich zglasza ja jak bylam z krwawieniem to czekalam raptem moze 20-30 min z racji tego ze lekarze byli zajeci mimo ze bylo jeszcze pare osob przedemna

Wlasnie nie wiem co w tym szpitalu sie dzieje, czy to tak zawsze czy tylko wczoraj. To jest prywatny szpital położniczy, gdzie wszystkie usługi sa na NFZ. Wyposażony jest fajnie sale przedporodowej i porodowe tez. Rodziłam tam pierwsze dziecko i było ok. Miałam wywoływany poród wiec sie zgłosiłam w danym dniu i dość szybko mnie wtedy przyjęli

Hej dziewczyny :) jestem caly czas z wami ale rzadziej Sie udzielam bo Teraz Duzo przebywamy na dworze z corcia :) Nie da Sie Zagonic wogole do domu :)

Mam nadzieje ze aniolkowej synek jest bezpieczny I Wszystko dobrze Sie skknczylo bo Tak Jak oisalyscie tez mi Sie wydaje ze Jak wody odchodza to porod Sie zaczyna. Bynajmniej u mnie tak bylo w tamtym Roku :)

My bylismy Na badaniach w tamten czwartek j synek Ma Sie dobrze :) wazy prawie 1600g I pozwolil Sie podejrzec przez 4d I jest cudny :) niestety Nie Wiem
Czemu Nie moge dodac zdjecia zadnego :/ kolejna wizyte h swojego gin mam Na 16.06

U nas termin jest wyznaczony jedynie z usg Na 11.08 badz 5.08 badz @ Nie wrocil po pierwszej ciazy :) ale licze cicho ze moze pod koniec lipca juz wyjdzie abysmy mogli jeszcze sierpien cieszyc Sie soba :)

A kiedy zaczynacie przygotowania z miejscem dla dziecka ?
Ja mysle ze gdzies drugi tydzien lipca :)

Pozdrowienia I milego dnia :)

koronkaa - no ja tez mysle by na początku lipca zamówić łóżeczko i komodę to w połowie lipca byśmy już przemeblowanie zrobili ;) na poczatku lipca tez chce choc jedno pranie i prasowanie zrobić w razie czego.

reklama
Do góry