reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

No to fajnie no część dziewczyn uciekła jak juz któraś wspominała.

Jak się czujesz? Bo ja jak na razie bombowo. Noce są wkurzające ale dni przechodzę świetnie :)

31 tc Ignaś <3

reklama
Ja tez czekam na syneczka :)

Wyprawka juz prawie gotowa. Brakuje drobnicy tylko która niestety ale trochę szarpie za kieszeń :)

31 tc Ignaś <3

j

tamtusia co studiujesz? czy dobrze mi sie wydaje, ze na podyplomowych nie ma obrony tylko same egzaminy? czy pisze sie jakas prace?
jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego i edukacji wczesnoszkolnej, teraz kończę dydaktykę języka angielskiego, jeśli nic się nie zmieni to do 2020 będe musiała jeszcze zrobić certyfikat FCE, ale możliwe, że nie, jeśli trafię na takiego dyrektora gdzie zatrudnia anglistów, bo do swojej poprzedniej placówki raczej nie chcę wrócić po rocznym macierzyńskim.

no niestety ja może trafiłam na taie gdzie normalnie pracę dyplomową pisałam i obrona, jak robiłam terapię pedagogiczną.
Teraz jest łatwiej, bo musiałam przygotować tylko dwie lekcje pokazowe- scenariusze i pomoce dydaktyczne-jutro wszystko zaprezentuje i jakieś dwa pytania wylosuje z 30 i to wszystko :)

monika witaj ponownie!

kurczę, a mnie strasznie bolą łydki ostatnio :(

Hej dziewczyny,
Dawno mnie tu u Was nie było - a to dlatego, że pracowałam do maja, od dwóch tygodni dopiero mam zwolnienie.
Widzę,że wielu dziewczyn tu nie ma -pisałam tak do 20 tc.
Dla przypomnienia - termin mam na 6.08, chociaż po ostatnim usg jest na na 26.07 mały waży 1700 gram
Chyba będzie Jakub :-)

ale wysyp kubusiow :) wyslijcie mi w wiadomosci co wpisac do kalendarza bo tak to strasznie duzo klikania mam z szukaniem postow itp jesli oczywiscie w kalendarzu chcecie widniec ;)

witamy spowrotem ;) czesci dziewczyn nie ma bo schowaly sie na zamknietym watku

reklama
Hej dziewczyny :) czytam was regularnie, udzielilam sie tylko kilka razy na poczatku, ale pozniej czasu braklo. Mam na imie Diana, to moja pierwsza ciaza. Termin mam na koniec sierpnia około 28. W brzuszku noszę synka. Mielismy ogromny problem z wyborem imienia dla malego, bo nastawialam sie na dziewczynke i dla corci mialam kilka propozycji a tu sie okazalo, ze bedzie synio. Na chwile obecna zdecydowalismy sie na Nikodem :)
Ogolnie ciaze przechodze bardzo dobrze, praktycznie zero objawow. W poniedzialek mam kolejna wizyte i pewnie niedlugo ostatnie USG. We wtorek wybieram sie tez na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Jestem bardzo ciekawa tych zajec mimo, ze pewnie beda czysto teoretyczne, ale w ramach zajec jest rowniez zwiedzanie porodowki i to mnie ciekawi najbardziej chociaz jeszcze mi sie nie spieszy, zeby sie tam znalezc :) pozdrawiam wszystkich

Do góry