reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Rozmawiałam z podologiem o moich nogach niestety od ciezaru beda bolec taki urok musze kupoc ostezy takie jakby wkladki co odciazaja stope. Wiec przestrzegam i Was zeby noe chodzic duzo boso i w balerinach płaskich obuwiach ogolnie :)

O, patrz, a ja odkąd biegam na boso lub w płaskich sandałach, to bardzo dokuczają mi stopy :/ dzięki za info.

reklama
To jakie buty powinno sie nosić? Ja uwielbiam baletki i wszystkie buty na plaskim. Ja mam 175 cm i moze dlatego nie lubię wszelkich obcasów, nad czym mój mąż ubolewa [emoji6]. Po domu gonie cały czas na bosaka.

Papercut, a nie lepiej by Ci było gdybys dostawała od nas w prywatnej wiadomości informacje o wizytach [emoji3]???

Witajcie kobietki. Nie było mnie tu parę miesięcy więc się przypomnę. Mam na imię Monika i to moja pierwsza ciąża i będę mieć syneczka o imieniu Franek [emoji173] mój termin to 13 sierpnia jednak po ostatniej wizycie okazało się ze rozwija się szybciutko i termin zszedł i tydzień wcześniej. Kolejna wizyta w poniedziałek i zobaczymy co lekarz powie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

chyba takie wyprofilowane z gorka pod podbiciem najlepiej zeby sie stopa nie rozjezdzala ;p

moze i lepiej mniej balaganu :D

Moniczka, myślałam ze juz przepadłas na dobre. Fajnie ze jesteś :-). Dużo dziewczyn tych cały czas udzielających sie od początku odeszło na swoje forum zamknięte. Nawet sie nie pożegnały i nie dają znaku co u nich [emoji51]

Wlasnie wyprofilowane, sandały bardziej sportowe nic co całkiem płaskie. W domu mam tez laczki takie piankowe jakby i tez w nich mniej boli.
Hehe ja tez mam 175 i moj maz tez by chcial w obcasach zebym chodzila i czasem ubiore jak ide gdzies ale w ciazy na plaskich tylko.

Angelika no nie było mnie trochę. Źle się czułam całe 4,5 miesiąca ale teraz postanowiłam wrócić i zobaczyć co ciekawego się tu dzieje [emoji4]

Niunia102 teraz już jest w porządku. Czasem jest mi jeszcze niedobrze ale to sporadycznie. Ogólnie jest lepiej a waga idzie powoli w górę [emoji4]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Martulix :) Ja nic Ci polecić nie mogę bo nic z tego nie kupuje :)

Moniczko witaj nie miałyśmy przyjemności się poznać :)

31 tc Ignaś <3

reklama
Do góry