reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
U Nas tez bylaby Amelka albo Mia gdyby była dziewczynka a dla chłopca nie mamy NIC!
Ja bardzo chce Kacperek ale mój stanowczo odmawia. Bedzie masakra zeby wybrać imię i podejrzewam, że skończy sie tak, że jedno z nas bedzie jednak niezadowolone :-(
Ja bardzo chce Kacperek ale mój stanowczo odmawia. Bedzie masakra zeby wybrać imię i podejrzewam, że skończy sie tak, że jedno z nas bedzie jednak niezadowolone :-(
Hej dziewczyny, mam na imię Marta. To moja pierwsza ciąża termin na 13 sierpnia, ale będą mnie ciąć 1,5 tygodnia wcześniej( zalecenia neurochirurga po operacji kręgosłupa). W brzuszku nosze Kubusia[emoji173]️ termin zbliża się nieubłaganie i zaczynamy z mężem kolekcjonować wyprawkę i tu moje pytanie odnośnie laktatorów i stymulatorów oddechu. Czy macie jakieś marki godne polecenia? Pozdrawiam wszystkie mamuśki [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asiunia1988
Fanka BB :)
Paper moje łupy to lumpeksowe zdobycze, jutro w Szmizjerce po 19 zł za kilogram więc mogę torbami ubranka stamtąd wynosić Ostatnio upolowałam piękne pajace z nexta a akurat tego mi brakuje Dla siebie tez zawsze coś znajdę
U mnie możesz dopisać synek Filip ale imię jest jeszcze otwarta kwestią
U mnie możesz dopisać synek Filip ale imię jest jeszcze otwarta kwestią
Mika06
u nas z imieniem też problem @papercut u nas synek i imię robocze Wiktor, pewnie jeszcze się 10 razy zmieni do porodu
a co do łupów to udało mi się upolować kolejne 22 ciuchy, głównie z George i next no i zdobyłam laktator, babka ze 4 razy podobno użyła, wygląda jak nówka i oczywiście musiałam zajść do pepco po drodze tam chwyciłam kocyk. Jestem wypompowana przez ten gorąc
kamcia mi ginka zleciła teraz mordo, hbs i mocz
a co do łupów to udało mi się upolować kolejne 22 ciuchy, głównie z George i next no i zdobyłam laktator, babka ze 4 razy podobno użyła, wygląda jak nówka i oczywiście musiałam zajść do pepco po drodze tam chwyciłam kocyk. Jestem wypompowana przez ten gorąc
kamcia mi ginka zleciła teraz mordo, hbs i mocz
Załączniki
beata0526
Nastepnym razem bedzie AmelkaU Nas tez bylaby Amelka albo Mia gdyby była dziewczynka a dla chłopca nie mamy NIC!
Ja wkoncu sie doczekalam upragnionej coreczki ale pewna bede jak zobacze na wlasne oczy.
Nawet jak jedno bedzie niezadowolone z imienia to tylko na poczatku potem tak sie przyzwyczaicie, ze nie bedziecie w stanie sobie wyobrazic, ze synek mogloby sie nazywac inaczej
polcia177
Papercute u nas bedzie dziewczynka Wiktoria mysle ze to juz postanowione chyba ze by sie zdarzył chłopak bo takie histori sie słyszy hehe
Rozmawiałam z podologiem o moich nogach niestety od ciezaru beda bolec taki urok musze kupoc ostezy takie jakby wkladki co odciazaja stope. Wiec przestrzegam i Was zeby noe chodzic duzo boso i w balerinach płaskich obuwiach ogolnie
Rozmawiałam z podologiem o moich nogach niestety od ciezaru beda bolec taki urok musze kupoc ostezy takie jakby wkladki co odciazaja stope. Wiec przestrzegam i Was zeby noe chodzic duzo boso i w balerinach płaskich obuwiach ogolnie
papercut
ja smigam w swoich wkladkach bo mam plaskostopia obydwa mocno zaawansowane
ale tymi imionami zasypalyscie, mam nadzieje ze nic nie pomylilam beata chodzilo ci o wizyte 17.06 jak rozumiem? ;p
mika ja z nexta mam ta przeurocza sukieneczke ♡
tamtusia co studiujesz? czy dobrze mi sie wydaje, ze na podyplomowych nie ma obrony tylko same egzaminy? czy pisze sie jakas prace?
ale tymi imionami zasypalyscie, mam nadzieje ze nic nie pomylilam beata chodzilo ci o wizyte 17.06 jak rozumiem? ;p
mika ja z nexta mam ta przeurocza sukieneczke ♡
tamtusia co studiujesz? czy dobrze mi sie wydaje, ze na podyplomowych nie ma obrony tylko same egzaminy? czy pisze sie jakas prace?
Ostatnia edycja:
jaspis
U nas będzie chlopak - Tomek
u mnie jakby był chłopczyk, to też Tomek, ale mam cichą nadzieję, ze jednak dziewczynka się potwierdzi, bo już się przyzwyczaiłam do tej myśli
tamtusia kciuki zaciśnięte, a zdradzisz jaką podyplomówkę robisz? ja chciałam iść od października, ale teraz to wykluczone, męża wyślę na podyplomówkę, a ja za rok może zrobię.
reklama