reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U Nas tez bylaby Amelka albo Mia gdyby była dziewczynka a dla chłopca nie mamy NIC!
Ja bardzo chce Kacperek ale mój stanowczo odmawia. Bedzie masakra zeby wybrać imię i podejrzewam, że skończy sie tak, że jedno z nas bedzie jednak niezadowolone :-(

Hej dziewczyny, mam na imię Marta. To moja pierwsza ciąża termin na 13 sierpnia, ale będą mnie ciąć 1,5 tygodnia wcześniej( zalecenia neurochirurga po operacji kręgosłupa). W brzuszku nosze Kubusia[emoji173]️ termin zbliża się nieubłaganie i zaczynamy z mężem kolekcjonować wyprawkę i tu moje pytanie odnośnie laktatorów i stymulatorów oddechu. Czy macie jakieś marki godne polecenia? Pozdrawiam wszystkie mamuśki [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paper moje łupy to lumpeksowe zdobycze, jutro w Szmizjerce po 19 zł za kilogram więc mogę torbami ubranka stamtąd wynosić :) Ostatnio upolowałam piękne pajace z nexta a akurat tego mi brakuje :) Dla siebie tez zawsze coś znajdę :)
U mnie możesz dopisać synek Filip ale imię jest jeszcze otwarta kwestią :)

u nas z imieniem też problem :p @papercut u nas synek i imię robocze Wiktor, pewnie jeszcze się 10 razy zmieni do porodu :D
a co do łupów to udało mi się upolować kolejne 22 ciuchy, głównie z George i next :D no i zdobyłam laktator, babka ze 4 razy podobno użyła, wygląda jak nówka ;) i oczywiście musiałam zajść do pepco po drodze :p tam chwyciłam kocyk. Jestem wypompowana przez ten gorąc :p

kamcia mi ginka zleciła teraz mordo, hbs i mocz

Załączniki

• 636005547819596050.jpg
    636005547819596050.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 68
U Nas tez bylaby Amelka albo Mia gdyby była dziewczynka a dla chłopca nie mamy NIC!
Ja bardzo chce Kacperek ale mój stanowczo odmawia. Bedzie masakra zeby wybrać imię i podejrzewam, że skończy sie tak, że jedno z nas bedzie jednak niezadowolone :-(
Nastepnym razem bedzie Amelka ;)
Ja wkoncu sie doczekalam upragnionej coreczki :) ale pewna bede jak zobacze na wlasne oczy.

Nawet jak jedno bedzie niezadowolone z imienia to tylko na poczatku potem tak sie przyzwyczaicie, ze nie bedziecie w stanie sobie wyobrazic, ze synek mogloby sie nazywac inaczej ;)

Papercute u nas bedzie dziewczynka Wiktoria :) mysle ze to juz postanowione chyba ze by sie zdarzył chłopak bo takie histori sie słyszy hehe

Rozmawiałam z podologiem o moich nogach niestety od ciezaru beda bolec taki urok musze kupoc ostezy takie jakby wkladki co odciazaja stope. Wiec przestrzegam i Was zeby noe chodzic duzo boso i w balerinach płaskich obuwiach ogolnie :)

ja smigam w swoich wkladkach bo mam plaskostopia obydwa mocno zaawansowane :)

ale tymi imionami zasypalyscie, mam nadzieje ze nic nie pomylilam :D beata chodzilo ci o wizyte 17.06 jak rozumiem? ;p

mika ja z nexta mam ta przeurocza sukieneczke ♡

tamtusia co studiujesz? czy dobrze mi sie wydaje, ze na podyplomowych nie ma obrony tylko same egzaminy? czy pisze sie jakas prace?

Ostatnia edycja:
U nas będzie chlopak - Tomek :)

u mnie jakby był chłopczyk, to też Tomek, ale mam cichą nadzieję, ze jednak dziewczynka się potwierdzi, bo już się przyzwyczaiłam do tej myśli :)

tamtusia kciuki zaciśnięte, a zdradzisz jaką podyplomówkę robisz? ja chciałam iść od października, ale teraz to wykluczone, męża wyślę na podyplomówkę, a ja za rok może zrobię.

reklama
Do góry