reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Moniczka witaj ponownie :) Praktycznie całkowicie nowy skład ale jest nam tu bardzo dobrze :)
Jeśli chodzi o laktator mogę polecić firmę Medela, ściągałam nim mleko około 11 miesięcy dzień w dzień.

reklama
Witamy nowe mamusie i te co udzielaly sie i te co dopiero dolaczyly:-)
Moniczka dobrze kojarze ze mialas problemy z waga na poczatku ?? Ale widze ze juz jest lepiej
Koronka, dian_a jak sie czujecie ??

byla okazja nagrac super filmik krecila sie jak glupia to zaraz flesz mi sie zaczal wylaczac bo telefon mi sie przegrzal ;( jezu co za pech.. mam 5 filmikow na kazdym costam widac ale nie tak to mialo wygladac :( o zgrozo widac tez okropne wlosy na brzuchu musze je znowu wyrwac bo wygladam jak malpiszon jakis :D

Hehe ja mam normalnie rozczochrany brzuch ;D Nie wyrywam bo by mi to zajęło 3 tygodnie tak ich dużo[emoji14]

31 tc Ignaś [emoji175]

Papercut ja dzis ze 3 razy podchodziłam do nagrywania, bo tak szaleje a jak tylko zaczynam nagrywać to cisza :-/ mam nadzieje że kiedyś przyłapie złośnika małego :-)

Witajcie dian_a i moniczka ponownie

Pisaliście o wyprawkach a ja nie mam NIC. Kompletnie nic. Ale co tam, mam jeszcze kilka tyg do porodu ;-)

reklama
Właśnie o tym słyszałam, że więcej z nich szkody niż pożytku. Może mamusie, które mają już dzieci i doświadczenie powiedzą coś na ich temat.

Do góry